promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: elkerülhető, hogy veszteség érjen? – napi jóslás
Borítókép:  Profimédia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Veszteség: Valamilyen veszteség ér, ami lehet anyagi- vagy lelki természetű. Arra is utalhat, hogy ideje megszabadulni rossz beidegződésektől, még akkor is, ha fájdalmas az elengedés. Kapcsolati kérdésnél csalódást jelent a lap, ami fájdalommal jár ugyan, de hosszú távon a te javadat szolgálja a történet.

2. kártya jelentése:

Vágy: Vágyakozol valami után vagy valaki után, azonban nem elég álmodozni, ideje tenni is azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseid. Légy türelmes és kitartó, mert még nem jött el az ideje, hogy megkapd, amit szeretnél. Nem szabad feladnod az álmaidat! Párkapcsolati kérdésnél valamelyik fél nem meri kimutatni az érzéseit. Lehet, hogy te vagy az, akinek először lépnie kell? Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

3. kártya jelentése:

Ház: A ház az otthonunk jelképe, az a hely, ahol biztonságban érezzük magunkat. Légy figyelmes a családtagjaiddal, ez esetben hosszú távú boldogságban, harmonikus családi légkörben élhetsz. Bátran megbízhatsz hozzátartozóidban, barátaidban, mert csak jót akarnak neked. Ők teremtik meg azt a védelmező közeget, amire szükséged van. Arra is utalhat a lap, hogy hamarosan ingatlannal kapcsolatos döntést kell hoznod.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás