promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték Putyint: mindenkit átvert az orosz elnök, Prigozsin már rég meghalt?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes dolgokat állít Putyinról egy visszavonult amerikai parancsnok.

Már jóval több, mint 1 éve tart az orosz-ukrán háború, amit mindössze napok alatt „le akart zavarni” Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin. Végül mondhatni közellenség lett a vezetőből, akitől a világ túlnyomó része teljesen elfordult, és lassan már a leghűségesebb hívei sem támogatják őt. Egyesek szerint nem sokáig lesz már hatalmon, ez a konfliktus teljesen megtépázta a megítélését még az oroszoknál is.

Június végén az oroszok „csodafegyvere”, a Prigozsin által vezetett Wagner-csoport is teljesen váratlanul Putyin ellen fordult, de annak a konfliktusnak hirtelen vége szakadt, miután elvileg sikerült megbeszélniük a dolgokat a vezetőknek. Ez elég gyanús volt sokak számára, és azóta is találgatják, hogy vajon mi történt a zárt ajtók mögött a találkozón – nos, egy nyugalmazott amerikai parancsnok szerint az egész meg sem történt, vagy legalábbis nem úgy, ahogy elhitették velünk.

Robert Abrams úgy gondolja, hogy a nagy „békülő” találkozó csupán megjátszott volt, Prigozsin pedig valójában már rég börtönben van, vagy esetleg meghalt – vagyis Putyin hiába tűnhet gyengének a külvilág számára, valójában még mindig elképesztő hatalom van a kezében, és egyáltalán nem olyan egyszerű eltávolítani őt, mint ahogy azt egyesek gondolnák.

Persze Robert Abrams szavai nem biztos, hogy tükrözik a valóságot, viszont lehet bennük valami, ugyanis elég tapasztalt már ahhoz, hogy tudja, hogyan mennek a dolgok. Putyin mindig is egy „trükkös” vezetőnek számított, aki mindig tudja, hogy mit és miért csinál, szóval elképzelhető, hogy valóban ennyire kőkeményen verte le a Wagner-csoport „lázadását”, és az igazi Prigozsin éppen egy cellában van, vagy még annál is rosszabb sorsra jutott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás