promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen luxus: Putyin misztikus vonatában még edzőterem is van, de ez még csak a kezdet
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Prigozsin lehet luxusban él, de Putyint ez mindenhova követi, ha esetleg vonatra száll.

Magyarország, és persze egész Európa arra vár, hogy véget érjen a kegyetlen háború Oroszország és Ukrajna között. A háborúban álló felek Törökországban tárgyaltak utoljára, de az sem vezetett semmi eredményre, azóta pedig szóba se került ez a dolog, ahogyan Putyin-Zelenszkij csúcstalálkozó sem.

Zelenszkij és Putyin mindig azt hiszi, hogy lépéselőnybe tudtak kerülni, de aztán mindig valahogy egyenlőnek tűnik a játszma. Ukrajna most jogosan hiszi azt, hogy nála vannak a jobb lapok, mivel Putyin kiemelt zsoldos-vezetője, Prigozsin lázadást indított Moszkva, valamint az orosz vezető ellen. Végül 200 kilométerre az orosz fővárostól leállt a Wagner-menetoszlop, Fehéroroszország közvetítésével ugyanis tárgyalások kezdődtek.

Azóta viszont történt egy hosszabb találkozó, amin állítólag a Kreml szóvivője, Dmitrij Peszkov szerint két Wagner-egység parancsnoka közölte Putyinnal, hogy továbbra is harcolni fognak érte.

Amikor még tartott a puccs-helyzet, az orosz biztonsági szolgálat razziát tartott Jevgenyij Prigozsin szentpétervári otthonában. Annyi biztos, hogy a Wagner-vezért egyáltalán nem vetette meg a luxust. A hatalmas ingatlanban van gyógyfürdő, szauna, valamint egy fedett úszómedence is.

Persze Putyint se kell félteni, akinek igazi luxusvonattal rendelkezik. Ez akár a MÁV egyik első osztályú járműve is lehetne kívülről, de ha szétnézünk belül, akkor teljesen más a helyzet.

Putyin misztikus vonatának állítólag van saját edzőterme, wellnessrészlege, akaed benne komplett kozmetikai központ. Az extrák közé sorolhatjuk a csempézett fürdőszobát, valamint török stílusú gőzfürdőt.

Oroszország elnökének az útját természetesen nem tartalmazták a menetrendek, és nincs bent az államvasutak rendszerében sem. A vonat különleges ismertetőjegye egy fehér kupola, amely vélhetően kommunikációs antennákat tartalmaz.

Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor Putyin vonatát még a CIA sem lenne képes lehallhatni a profi védettsége miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás