promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegnét egy másik férfival kapták le, mit reagál erre Vilmos herceg?
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Katalin hercegné összemelegedett a sztársportolóval. Vilmos ennek biztos nem fog örülni.

Izgalmas fejleményekre hívta fel a figyelmet az Express című szigetországi napilap online kiadása. Beszámoltak arról, hogy a minap Katalin hercegné a férje, Vilmos nélkül látogatott el egy nagyon is magasztos cél érdekében a legendás All England Lawn Tennis and Croquet Clubba, hogy a teniszlegenda Roger Federer segítségével kiszűrjék azokat a megfelelő 13-15 éves fiatal fiúkat és lányokat, akik labdaszedők lehetnek a hamarosan kezdődő wimbledoni tornán. A londoni Grand Slam eseményre ugyanis ezernél is több jelentkezőből is jelöltből kellett a szakértőknek a két hírességgel egyetemben kiválasztaniuk azt a 250 ifjút, aki július 3-tól 16-ig segíti majd a híres és kevésbé híres teniszjátékosok szereplését a világ talán leghíresebb versenyén. A tavaly visszavonult Federer és Katalin pedig feltűnően jól érezte magát egymás társaságában. 

A húszszoros Grand Slam-tornagyőztes svájci egy kis mérkőzésre is kihívta az egykor csak Kate Middletonként ismert hölgyeményt. Federert pedig nem csak elégedett mosolyra fakasztotta, de még elismerésre is késztette az a produkció, amit Vilmos felesége bemutatott. A jó Roger szerint Katalin olyan mozdulatokkal ütögette a labdát, és úgy szerzett pontot ellene, mint egy tehetséges játékos. A kiválasztott fiatalok természetesen tátott szájjal nézték a férfi és a női játékos bolondozását a világ legikonikusabb teniszpályájának álomzöld gyepén. 

Természetesen a britek máris megindították a kommentcunamit a cikkek és a kapcsolódó posztok alatt. Többek szerint máris kezdhet aggódni Vilmos, lévén a jóval sármosabb Federer akár nem csak a labdára, de még nejére is lecsaphat. III. Károly trónörökös fia természetesen köteles lesz megjelenni majd a wimbledoni torna végjátékában, és a helyében mi sem hagynánk, hogy Katalin egyedül tévedjen a tornára. A rekordbajnoknak ugyan van családja, ám kétségtelen, hogy minapi testbeszédük egyértelmű és kölcsönös szimpátiáról tanúskodott.  

Íme a videós bizonyíték az összemelegedésről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás