promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Katalin hercegnét átlátszó ruhában fotózták, sosem láttuk még így Vilmos herceg feleségét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesifotók készültek az átlátszó ruhás Katalin hercegnéről.

Katalin hercegnét nem gyakran lehet látni merész ruhában vagy bikiniben, és Vilmos herceget sem lehet minden nap látni fürdőruhában, de készültek olyan lesifotók, amik teljesen más szituációban, és sokak számára ismeretlen oldaláról mutatta meg a királyi házaspárt.

A hercegné mindig is híres volt arról, hogy sokat törődik a megjelenésével és a külsejével - és ezt nem csak a szigorú udvari előírások miatt teszi. Katalin ugyanis rendszeresen jár konditerembe, emellett rajong a CrossFit edzésekért is. Persze bombasztikus alakját soha, senki nem láthatja, hiszen az nem illendő a brit királyi család kiemelt tagjához, de Vilmos bizonyára büszke arra, hogy a felesége ilyen nagyszerű formában van.

Azonban volt egy alkalom, amikor a lesifotósok meg tudták örökíteni Katalin hercegnét és Vilmos herceget úgy, ahogy azelőtt nem láthattuk. A királyi pár éppen Ibizán nyaralt, Vilmos kibérelt egy jachtot a Baleár-szigeteken, és itt romantikázott kedvesével.

A fotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk a bikinis hercegnét és a fürdőnadrágos herceget, és ezek a képek azóta is megtalálhatók az interneten. De nem csak ezeket mutatjuk most meg, hanem a 19 éves Katalint is, akiről még azelőtt készült átlátszó ruhás fotó, hogy összeházasodott volna Vilmossal.

Az átlátszó ruhás megjelenésre még 2002-ben került sor, Katalin ekkor már ismerte Vilmost, a fiatal herceg az első sorból nézte végig a divatbemutatót, és abszolút érthető, miért. Érdemes megnézni a herceg arcát, amikor meglátta a kifutón Katalint.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás