promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült II. Erzsébet eltitkolt kincse, a királyi család fekete báránya örökölheti a királynő hatalmas pénzét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

András herceget csak az a legendás örökség mentheti meg a király akaratától, amit édesanyja, II. Erzsébet hagyott rá.

Még mindig zajlik az élet a brit királyi család talán legkevésbé kedvelt tagja, András herceg körül. A májusban megkoronázott III. Károly király idősebbik öccse ugyanis a komoly katonai múltja ellenére is igazi botrányhősnek számít az Egyesült Királyságban. Ugyanis a yorki herceg az előző évtizedekben sorra bontotta le az idillikus elképzeléseket a családjának becsületével kapcsolatban. Egykori feleségével (akivel a mai napig egy fedél alatt lakik), Sárával folyamatosan megcsalták egymást a házastársként töltött éveik alatt, és bizony nem csak a férj, de az asszony is igen sokat tett a kétes hírükért. Arról már nem s beszélve, hogy András különös barátság és üzleti kapcsolatok is fűzték az azóta már a pokolban égő amerikai üzletemberrel, Jeffrey Epsteinnel. Utóbbit, mint kiderült, jogosan vádolták emberkereskedelemmel és kiskorúak megrontásával. Bár arról vegyesek a meg nem erősített információk, hogy mindehhez mennyi köze volt Andrásnak. 

Korábban híreztünk már arról is, hogy András és kétes életmódja egyre kevésbé ízlik a királyi családnak. Jelenléte pedig azóta vált igazán látványosan terhessé, mióta szeretett édesanyja, II. Erzsébet eltávozott tavaly szeptemberben. Lévén éppen az imádott királynő állt a legközelebb saját fiához, őt állítólag egy egészen magas összegű éves életjáradékkal honorálta. A szigetországi információk szerint ebből faragott már le jelentősen Károly.

A frissen trónra lépett uralkodó első döntései között volt a spórolás címén, hogy állítólag 249 ezer fontra apadt András éves udvari jövedelme. 

Ezzel a döntéssel pedig nehéz helyzetbe került a herceg, lévén otthona, a hatalmas Royal Lodge éppen felújítás alatt van. A pletykák szerint az épület esedékes újrafestése szerény 1 millió fontba kerülne. Ezt pedig immár csak maga Károly vagy fia, Vilmos tudná állni a jelenlegi helyzet alapján. Ám itt jöhet András szerencséje közbe. Az Express nem más állít, hogy II. Erzsébet számított arra, hogy középső fia megszorulhat az ő halála után. A lap nem más állít, mint azt, hogy a királynő olyan rejtett tartalékaiból és befektetéseiből hagyott örökséget Andrásra, amivel ő maga is képes lehet felújítani a királyi család tulajdonában lévő otthonát. Így pedig nem kell kiköltöznie onnan, ahová Károly az elsőszámú trónörökösét, Vilmost és családját szeretné beköltöztetni. Arról persze jó eséllyel sosem fogunk tudni, hogy András esetleges hány millió fontot örökölhetett édesanyjától. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás