promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehetetlenül nehéz szórejtvény, talán jobb ha meg sem próbálod: 5 filmcímet rejtettünk el a szövegben, te leszel az akinek mégis sikerül?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kis ügyességi játékot hoztunk nektek, ahol egy hétköznapi történetben 5 darab ismert film címe van elrejtve. Te megtalálod őket?

Elég szorult helyzetbe kerültem a minap: kipróbáltam az egyik budapesti dzsúz bárt, ahol csodaegészséges és reform ételeket és italokat lehet fogyasztani. El is költöttem ott az ebédemet, amikor is hazafele elindulva éreztem, hogy a testem nincs igazán hozzászokva ehhez az egészséges életmódhoz.

Mondanom sem kell, hogy mi történik a magas rostbevitelnél, valószínűleg mindenki járt már így. Én leszűrtem a tanulságot: maradok a gyorskajánál, azzal még ilyen baj nem volt, de most a jelenlegi szituációt kellett megoldani. Kétségtelenül elég komikus látvány lehetett ahogy egyre sietősebben szedtem a lábaimat, a decens kis ruhámban és magassarkúmban, igazi kis csinibaba, éppen csak némi méltóság hiányzott, ahogy siettem hazafele. Először csak azt éreztem, hogy rettenetesen csikar a hasam, utána pedig egyéb kellemetlen tüneteim is jelentkeztek. Ott voltam a lakásunknal, egyedül a fájdalommal, amikor észrevettem, hogy nincs nálam lakáskulcs.

A barátom később jött el mint én, de tudtam hogy nincs otthon, szóval az szóba sem jöhetett, hogy beengedjen. Gyorsan kutakodni kezdtem a táskámban, hátha, azonban nem sok mindent láttam benne: ott volt egy fekete telefon és egy sminkkészlet, meg némi aprópénz.

Gyorsan kikaptam a mobilomat és tárcsáztam a barátom számát, aki felajánlotta, hogy szól a szüleinek és majd ők beengednek (mert nekik is van kulcsuk). Erre, mivel már amúgy is eléggé feszült állapotban voltam, talán a kelleténél kicsit ingerültebben mondtam, hogy meg ne próbálja, nem akarom, hogy apád anyád idejöjjön, megoldom akkor egyedül, de azért még gyorsan és választékosan elmondtam neki, hogy mennyire is SOS szituáció az, ami most van.

Végül annyit toporogtam és hangoskodtam kint, hogy a szomszéd fiú ajtót nyitott és kedvesen megjegyezte, hogy esetleg óhajtom-e használni a mellékhelyiséget, mert percek óta azt hallgatja, ahogy azt mondogatom, hogy ide fogok csinálni ha nem történik valami és nem mert kockáztatni.

Életemben nem égtem még annyira, de elfogadtam a vendéglátást, szóval végül szerencsésen végződött a történet.

------------------------------------------------------

Itt pedig láthatod a megfejtést:

1. Csinibaba

2. Egyedül a fájdalommal

3. A fekete telefon

4. Apád-anyád idejöjjön

5. A szomszéd fiú

Hogyan sikerült, hányat találtál meg? Jövünk még hasonlóval!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás