promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Agyfacsaróan nehéz feladvány, amit az óvodások igen, az egyetemisták nem tudnak megoldani
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TikTokot böngészve találtunk rá ennek a rejtvénykedvelő srácnak a csatornájára és egyből hoztunk is nektek egy különleges feladványt az oldaláról.

Régóta kedvelt szórakozása az embereknek, hogy kis fejtörőkkel, találós kérdésekkel szórakoztatják egymást és versenyeznek, hogy ki tudja a legcsavarosabb, legnehezebb kérdést feltenni, illetve ki tudja a leggyorsabban és a legtöbb helyes választ adni.

Amit a videóban fogsz látni, az azonban még a sokat látott rejtvényfejtőket is meg fogja lepni. Feltették a Harvard diákjainak ezt a kérdést és a 99 százalékuk nem tudta ezt megoldani, nem jöttek rá a megoldásra. Megkérdeztek azonban jó néhány óvodást, nekik pedig több mint a 80 százalékuk kitalálta a megfejtést.

Tehát a vicces rész az egészben, hogyha megoldod, akkor olyan okos vagy mint óvodás, azonban ha nem sikerül, akkor egy szinten vagy az elitegyetem diákjaival. Érdekes nem?

Lássuk hát:

Fehérré változtatom a jegesmedvéket és meg is tudlak ríkatni.

A fiúknak pisilnie kell miattam, a lányoknak pedig elrontom a haját.

A celebek hülyén néznek ki miattam, de a hétköznapi emberek pedig celebnek.

Miattam lesz barna a palacsinta és miattam lesz szénsavas a pezsgő.

Ha megszorongatsz kipukkadok, de ha rám nézel, te pukkadsz ki.

Mi vagyok?

Itt pedig meg tudjátok hallgatni az eredeti videót, hátha a bejátszott képkockák a segítségetekre lesznek:

És most jön a rossz hír: a srác nem mondta el a megoldást, szóval nem tudjuk nektek elárulni, hogy mi volt a válasz. Azonban a kommentszekció felrobbant és rengeteg tipp érkezett, alaposan megmozgatta a srác a követőit.

A leggyakoribbak a víz, a szél, a levegő, a buborék, szóda, cukor és szappan volt.

Nektek megvan a megoldás? Minket megöl a kíváncsiság, hogy mi lehet a megfejtés, azonban nem jöttünk rá. Ha ti tudjátok, akkor nyugodtan írjátok meg nekünk, illetve ha van hasonló feladványotok azt is küldjétek el az info@promotions.hu címre, mert együtt gondolkodni igazán szórakoztató.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás