promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Narancs cicikkel, nőnek öltözött be egy bankrabló, de elfelejtett megborotválkozni hozzá
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem ez volt az egyetlen hülyeség, amit elkövetett a bűnözők gyöngye.

Sokan vannak úgy vele, hogy a könnyű pénzszerzési lehetőség miatt bűnözésre adják a fejüket. A laikusok is valószínűleg tudják, hogy mi az első, és legfontosabb szabály ebben a világban. Ez ugyebár az, hogy ha már belevágsz ebbe, akkor úgy csináld, hogy semmiképpen ne kapjanak el.

Elég sok bűnöző hiszi igazán okosnak magát, de mégis rendkívül nagy ostobaságokat tudnak elkövetni. Ebben a szakmában tényleg tilos hibázni, mert a legkisebb is lebuktathatja az embert, aztán jöhet a börtön.

Mindent számításba kell venni, így nem csoda, hogy az igazán trükkös bűnözők meglepően magas intelligenciával rendelkeznek.

Nos, Dennis Hawkins sajnos nincsen közöttük. Amikor meglátták, hogyan akart kirabolni egy bankot anno, akkor gyakorlatilag a fél internet rajta kezdett el röhögni. Az akkor még 48 éves férfi a pennsylvaniai Swissvale-ben lévő egyik pénzintézetet akarta kirámolni.

A bűnözőnek azért valamennyire ott kavargott a fejében a ne kapjanak el elv, mivel álcázni szerette volna magát. Dennis Hawking felvett egy bugyuta női nadrágot, egy szőke parókát, valamint narancsokból cicit is csinált magának. Lustaság, figyelmetlenség, vagy szimpla hülyeség, de ehhez elfelejtett megborotválkozni. Ide kattintva meg is tudjuk nézni, milyen bugyután nézett ki.

A mesterrablót nem csak emiatt nem lehetett komolyan venni. Dennis egy játék pisztollyal kezdett el hadonászni, amit előtte az egyik boltból lopott el.

A rendőrségnek természetesen alapból könnyű dolga volt az azonosításnál Hawkins őrült kinézete miatt, de a rabló ráadásul még a pénzintézet mellett az arcába robbantotta a megszerzett pénzbe rejtett festékpatront. Persze legalább ehhez a művelethez bebújt egy fa mögé.

Greg Geppert rendőrfőnök azt mondta akkor, hogy megvan a jelöltje Amerika leghülyébb bűnözője címre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás