promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen dolgot talált egy autó ajtójába rejtve a férfi, aki egy rendőrségi árverésen szerezte meg a kocsiját
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy néz ki a rendőrség nem nézte át rendesen az autót, mielőtt azt árverésre bocsájtották volna.

Hazánkban is szédületes rendőrségi, vagy éppen NAV-os árverésekbe futhatunk bele, ahol jóval olcsóbban hozzájuthatunk valamilyen tárgyhoz, vagy éppen autóhoz, mint azt gondoltuk volna.

A NAV például hamarosan egy lefoglalt Ferrarit is el akar sózni, aminek a becsült érték feléért juthat hozzá valaki. Persze ez azon is múlik, hogy ki fog érte harcba szállni a liciten. Ilyenkor akadnak olyan személyek is, akik éppen csak szívatásból fentebb tornázzák egy gépjármű árát.

A Toplisták YouTube-csatorna anno bemutatott tíz olyan hihetetlen dolgot, amit autókban találtak. A használt autó vásárlás ugyebár egy teljesen hétköznapi dolog, de ha ilyen gépjárműre akarunk lecsapni, az általában mindig kockázattal jár.

Egy férfi anno úgy döntött, hogy a rendőrség által lefoglalt, majd továbbadott autót vásárol. Mivel használt autóról volt szó, ezért egyértelmű volt, hogy a kocsit rendbe kell kicsit rázni. Az új tulajdonos azonban nem mindennapi dolgot talált a kocsiban.

Amikor belefogott a munkálatokba, és szétszedte a hátsó ajtót, olyat talált, amit ő maga sem hitt el. Először valami nagyon sunyi dologra számított, mert csak rendőrség által lefoglalt használt kocsiról van szó. A ragtapaszos téglácskákban lehetett volna akár kokain is, de a rejtett zsákmányban pénz volt.

Ezt a videóban meg is nézhetitek, hogyan nézett ki. Az új tulajdonos örömében még egy banánt is evett, mert banánhéjjal együtt fotózták le a tetemes mennyiségű összeget. Az sajnos nem derül ki, hogy a talált összeg mennyi lehetett pontosan.

A Toplisták anyagában még sok olyan dologgal találkozhattok, amit használtan vásárolt, vagy éppen bérelt kocsikban találtak. Megsúgjuk, hogy lesz köztük csontváz is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás