promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lecserélnéd az autód? Szinte „aprópénzért” juthatsz hozzá ehhez a csúcsverdához, amit a NAV foglalt le
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A NAV úgy döntött, hogy 50 százalékos kedvezményt ad rá, de ennél jóval többért fogják elvinni az autót.

Vannak tapasztalt vásárlók, akik igazán dörzsöltek, és jól tudják, hogy megéri figyelni a NAV lefoglalt tárgyait. Itt tényleg jó vételeket tudunk kifogni, főleg akkor, ha nem igazán licitálnak ellenünk. Lehet itt találni antiktárgyakat, bútorokat, háztartási gépeket, a techguruk pedig még azt is megnézhetik, milyen háztartási kiegészítőkre tudnak lecsapni.

A legnépszerűbbek persze az autók. Cikkünk írásakor a NAV jármú kategórián belül 71 darabit találunk. Persze ez nem mind kocsi, láttunk például Aprilia robogót is, ami 400 ezer forintot ér, de a licit 200 ezerről fog indulni. Ha lecserélnénk a kocsinkat, akkor ide kattintva megéri szétnézni.

Most az igazán felkapott egy luxusautó lett. Nem sűrűn találkozunk a NAV lefoglalt gépjárművei között Ferrarival, de most kivételesen egy ilyen csaphatunk le. A Ferrari Portofino F164-et 2017-ben mutatták be az olasz Riviérán, a Portofino nevű faluban. Az eseményen anno még a két legendás autóversenyző, Sebastian Vettel és Giancarlo Fisichella is részt vett.

A Ferrari becsült értéke 86 millió forint, de akár ennek a feléért, 43 millió forintért is hozzájuthatunk. Persze számítani kell rá, hogy lesznek licitálók, akik fel fogják verni az értékét. Sokan gondolkodnak ugyebár azon ilyenkor, hogy befektetésként csapnak le a csúcsjárgányra.

A benzinmotoros Ferrari Portofino 4 ezer köbcentis, 600 lóerős motor van benne. Ezt anno még 2019-ben gyártották, és még csak 22 ezer kilométert futott, szóval tényleg jó vétel lehet. Aki szeretné a magáénak tudni, az június 23-tól egészen 26-áig teheti meg az ajánlatát.

Persze nem kell vakon licitálni, mivel ide kattintva képeket láthatunk lent a Ferrariról, ráadásul az árverés előtt, június 21-én személyesen is megtekinthető Budapesten.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás