promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Penészes tejföl, fogyaszthatatlan felvágott - ingerült vásárlók a CBA-ról és a Spar-ról
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A CBA és a Spar dühös vásárlói számoltak be negatív tapasztalataikról.

Az elmúlt napokban megannyi levelet kaptunk olvasóniktól, amikben egy-egy negatív tapasztalatukat írták le. A legtöbben a Lidl-s cikkünkre reagáltak, de érkeztek beszámolók az Auchan-ról és a Penny-ről. Azonban legutóbbi publikálásunk után többen megjegyezték, hogy a Spar és a CBA üzleteiben is hatalmas problémák vannak. Mi most ezeknek jártunk kicsit utána olvasóink, illetve a közösségi médián közzétett vásárlói posztok alapján.

Egy bajai férfi osztotta meg, hogy penészes tejfölt vásárolt az egyik Spar-ban, majd azt is elmesélte, mi történt, miután visszavitte azt:

„Gondoltam ezt már nem hagyom szó nélkül. Felháborító ami az élelmiszerüzletekben van! Ezt a nagy doboz tejfölt (ami közel 1000 Ft) vásárolta a feleségem a Jelky téren levő Spar üzletben. Kérdem én, hogy miért is van a hűtőben, illetve a polcokra kihelyezve a januári tejtermék március végén?! Visszavitte a boltba, és hogy az eladó szavait idézve: »kérem, menjünk arrébb, hogy ne hallják«, és hogy »visszafizetjük az árát, csak az internetre ne kerüljön fel« sablonszöveggel fogadják a jogosan felháborodott embert?! Náluk ez a teljesen normális. Úgyhogy MINDENKI NAGYON ALAPOSAN ÉS FIGYELMESEN VÁSÁROLJON OTT TERMÉKET/TERMÉKEKET, MERT NEM TUDNI, MIKOR VERIK ÁT ÚJRA AZ EMBERT!”

 

(Fotó: Facebook)

Most következzen egy olvasói levél, amiben Emese a Spar önkiszolgáló kasszás rendszerére panaszkodik:

„Nagyon jó az önkiszolgáló kassza...milyen jó lenne, ha még működne is. Mert hiába van kihelyezve 6 önkiszolgáló kassza, ha annak a fele hibás vagy csak takarékosság miatt nincs bekapcsolva. Akkor minek van?! Ja, és persze ha mellette nem megy a normális kassza, mert a pénztárosnak éppen máshol van dolga, akkor az idős emberek is pötyögjék be ott a dolgokat. Segíteni persze nincs ott senki, aki felgyorsíthatná az egészet. Jó reggelt kívánok, helyettem sem megy dolgozni a pénztáros! Felháborító, köszi Spar!”

Jöjjön Mária beszámolója, aki disznósajtot vásárolt az egyik Spar-ban, és csalódnia kellett:

„15 dkg disznósajtot vásároltam a helyi Spar-ban. 99 gramm, ami fogyaszthatatlan. Értem én, hogy a gyomor súlyát - amibe töltik -, nekik is felszámolják, de miért egy embernek kell odaadni? Ez egy csöppet felháborító!”

 

(Fotó: Facebook)

Következik egy dühös férfi beszámolója, aki a CBA hústermékeire panaszkodott:

„Így kell semmitérő árut a piacra dobni és eladni, mint ahogy a CBA csinálja ! Ilyen rossz húst, rossz szalonmát, szerintem takarmányozásra való húst, amit talán az állatkertekben sem adnak vagy csak ott. Felháborító, CBA szégyeld magad! Amit megvettem, annak a fele a kutyáé ! Na, dehát nem lopom a pénzt!! CBA szégyeld magad! Csak szólok, más már legyen okosabb...!”

Végezetül pedig egy fotó, amit egyik olvasónk küldött (nem saját fotója, ő is a közösségi médiában látta). Azt írta mellé, hogy a Budavári Príma üzletben készült:

„Akácméz itt 8500 forint, termelőknél 4000-4500 forintért látom”

 

(Fotó: Facebook)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás