promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmos és Katalin retteghet III. Károly éktelen haragjától? Olyasmit tettek, ami alaposan felbőszíthette az uralkodót
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most a közkedvelt hercegi pár gondoskodott róla, hogy paprikás legyen a hangulat a királyi családban?

III. Károly koronázása sokak várakozásával ellentétben szépen és komolyabb botrányoktól mentesen zajlott le, így a legtöbben már kezdtek fellélegezni, hogy talán rendeződhet végre a királyi család szappanoperába illő drámája. Nagyon úgy tűnik, hogy korai volt az öröm és a korábbi frontvonalak mellett éppen újabbak vannak kialakulóban. A figyelmes szemlélők olyan jelenetre figyeltek fel a ceremónia jeleneteit visszanézve, ami komoly aggodalomra ad okot.

Az uralkodói família vitathatatlanul legnépszerűbb tagjai Vilmos herceg és párja, a nép szeretete töretlen irányukba. Katalin hercegné finom eleganciája, visszafogott, mégis közvetlen viselkedése, szépsége és csodás kisugárzása egyaránt hozzájárult ahhoz, hogy betöltse azt az űrt, amit a néhai Lady Diana hagyott maga után az emberek szívében. Ettől függetlenül ők is csak emberek és most nagyon úgy tűnik, hogy komoly feszültség alakult ki a hercegi pár és III. Károly neje, Kamilla királyné között.

A koronázási szertartás során nagyon szembeötlő volt a különbség, aközött, ahogyan az új uralkodót és párját köszöntötték. Abban a pillanatban, amikor a királyi pár a trónt otthagyva a Westminsteri apátság kijárata felé indult, III. Károly elött mindenki meghajolt és pukedlizett, míg Kamilla elhaladásakor senki sem mozdult. Jól látszott Katalinon és Vilmoson is, hogy mérgesek rá, ennek okait pedig úgy tűnik, hogy sikerült megfejteni.

Az Express magazinnak nyilatkozó királyi szakértő, Tom Bower elárulta, hogy szerinte mi vezetett a furcsa helyzethez. A koronázási ünnepség meghívottjainak listáján kell keresni az okokat. A névsort böngészve jól látszik, hogy Kamilla családjából 20 fő lehetett jelen a nagy napon, ezzel szemben Katalin családját csupán 4 fő képviselhette. Ez láthatóan nem esett jól nekik és környezetüknek.

Az új uralkodó, III. Károly király most elég nehéz helyzetben lehet, idősebb fiával, a trónörökössel és annak feleségével hagyományosan jó viszonyt ápol, ráadásul a népszerűségének sem tenne jót, ha összeveszne velük, viszont hivatalból a királyné pártját kell fognia. Mindenesetre nagyon szembeötlő volt, hogy miután Kamilla fáradtságra hivatkozva, amint megtehette, visszavonult a nyilvánosság elől, Katalin valódi királynőként ragyogott. Egy dolog biztos, ha a népre bíznánk a választást, nem lenne kérdéses, hogy ki mellett döntenének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás