promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült Katalin hercegné családi titkára, alaposan bemocskolták a kezüket
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vilmos herceg biztosan nem szeretné, hogy a felesége is ilyet tegyen.

A királyi család élete folyamatosan a média érdeklődésének kereszttüzében zajlik, ami áldás és átok is számukra egyben. Az utóbbi hónapokban egyértelműen minden a koronázás körül forgott, ami sokak előzetes várakozásával szemben nagyon szépen, botrányoktól mentesen lezajlott. III. Károly végre bizonyíthatja képességeit, hogy méltó módon tudja követni a trónon a nép által imádott legendás II. Erzsébetet. Katalin hercegné népszerűsége töretlen, azonban ő sem menekülhet attól, hogy előkerüljenek múltja kevésbé ismert részletei.

Vilmos és felesége minden látszat szerint nagyon boldog és kiegyensúlyozott családi életet él. Lényegében botrányoktól mentes a kapcsolatuk, szemben az örök bajkeverőnek kikiáltott Harry herceg és Meghan féle szappanoperától. Azonban Katalin családjáról olyan információk jelentek meg a közelmúltban, amire valószínűleg kevesen számítottak.  

A szépséges walesi hercegné élete csupa pompa és ragyogás, a hivatalos eseményeken mindig gyönyörű ruhákban jelenik meg, stílusa és viselkedése egyaránt maga a tökéletes elegancia. Valamiért sokakban az a kép él, hogy a családja is minden bizonnyal hasonlóan jómódú, így mindig az élet napos oldalán éltek.  Ez azonban közel sem igaz.

Édesanyja, Carole Middleton légiutaskísérőből vált sikeres üzletasszonnyá. Partyeszközöket forgalmazó vállalata már a tengerentúlon is képviselteti magát és milliós bevételt hoz a konyhára. Nem volt azonban ez mindig így. Felmenőik kifejezetten szegény, kétkezi munkából élő emberek voltak.

Őseik története a királyi palotától nagyon távol, egy apró bányászfaluban kezdődött. 120 éven át éltek szénbányászatból. Hosszú időnek kellett eltelnie addig, amikor végre szakíthattak ezzel a testet és lelket romboló nehéz robottal és kezüket a szénportól megtisztítva végre olyan munkát választhattak, amelyet a nap áldott sugarai alatt végezhettek. Később már találhatunk a családjukban asztalost és építőmestert is, majd megszületett Carole, aki sikeres üzletét felépítve lehetővé tette Katalinnak, hogy a legjobb iskolákban tanuljon és megismerje leendő férjét, Vilmost. Ami ezután következik, az egy valóságos tündérmese.

Nagyszerű sikertörténet az övék, amely jól példázza, hogy több nemzedék elhivatott munkájának az árán ugyan, de mindig van lehetőség kitörni a szegénység börtönéből. Katalin pedig abban a tekintetben is példamutató, hogy hercegnéként is megőrizte szerény és visszafogott báját. Olyan előkelőség ő, akit méltán állíthatunk példaként napjaink fiataljai elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás