promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 18: a Bikának démonokkal kell megküzdenie, míg a Mérleg párja biztosan titkol valamit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán napja kihívásokkal teli lesz, és a Halak sem fog tudni felgyorsulni, pedig szükség lenne rá. A csillagjegyed kilengései most végzetesek lehetnek erre a hétre nézve. Lássuk, hogy mit üzen a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A kényszeres munka nagyon rosszul fog menni. Ha ráderőltetnek valamit, akkor azt neked már abszolút nem lesz kedved megcsinálni. Pedig muszáj leszel, mert ezzel tudod a legjobban elkerülni a vitákat. Próbálj meg minél hamarabb túllendülni a napon, és tud le a kötelezőt, utána pedig szabadon azt teheted, amit szeretnél.

Bika (április 21. - május 20.)

Régi démonok térhetnek vissza a múltadból. Lehet valamilyen rossz emlék, vagy egy személy keserítheti meg a boldogságodat. Előbbit mindenképpen magad mögött kell hagyni, az utóbbit pedig ki kell zárni az életedből. Ne uralkodjanak el rajtad a negatív gondolatok, mert akkor visszacsúszhatsz a kút mélyére érzelmileg.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eddig talán túl makacsul tetted azt, amit akarsz, anélkül, hogy foglalkoztál volna a következményekkel. Pedig ez egy idő után nagyon is vissza tud ütni. Nem ártana figyelembe venned másoknak a tanácsait, főleg azokét, akik közel állnak hozzád. A pénzügyeidet is meg kellene vizsgálnod, mivel szeretnél emelni az életszínvonaladon. Van még mit tanulni ezen a területen.

Rák (június 22. - július 22.)

Ez a nap előfordulhat, hogy nem lesz ott a kedvenceid között. Eleve nem látnak el túl sok szerencsével a bolygók, és a kellő lökést sem kaphatod meg a nap elején, hogy minden rendbe fog menni. Ez ne vegye el az önbizalmadat, hanem igyekezz kézben tartani a dolgokat. Akik mindig melletted állnak, most biztonságot tudnak adni, szóval meríts ebből.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Érdekesen fog alakulni a nap, ami elég nagy hangulatingadozásokat okozhat nálad. Kapsz majd egy jó hírt, de aztán feltűnik számodra, hogy még sem a pozitív irányba terelődhetnek a dolgok. Sok minden fog rajtad múlni, és a hozzáállásodon. Ha valamilyen válaszút elé kerülsz, akkor mindenképpen beszéld át a döntést egy hozzád közelálló személlyel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás kiegyensúlyozottá tud tenni. Szükséged is van erre, mert nem igazán találtad magadat. Jelenleg a magánéletedben és a munkádban is légies könnyedséggel tudsz átlépni az akadályokon. Nem akadsz fenn semmin, magától értetődőnek gondolod, hogy minden problémának van megoldása.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Nem szabadna jelenleg túl sokat vállalnod magadra. Nyugodtan vonj be másokat is a feladatok elvégzésébe. Jók az esélyeid az ismerkedésre, de nem várhatod, hogy minden magától történjen. Muszáj vagy aktivizálni magadat. Ha viszont van párod, akkor nem ártana leülnötök beszélgetni. Sok dolog bánthatja, amit titkol.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nem ártana ma elfogadnod mások tanácsait. Ez sokszor nehezedre szokott esni, de meg kellene bíznod mások szakértelmében. Gyorsabban menne a munka, és sok másik projektedben is a segítségedre lehetne ez a fajta elfogadás. Nem zökkenőmentes a családi életed, de hamarosan helyre fog billenni az egyensúly.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma a többséget el tudod bűvölni a humoroddal és a lendületeddel. Van benned egy adag lazaság, ami csak a jó irányba fog terelni. Közben azért vigyázz, mert akadnak emberek, akik keresztül akarják húzni a számításaidat. A közeljövőben bebizonyosodik, ha egy valamiben, hát az érzéseidben biztos lehetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

A pozitív hatások kerülhetnek előtérbe hála égnek. Igazán eltökélt vagy, ami a munkahelyi teljesítményeden is megmutatkozhat. Nem is árt, ha ki tudod hozni magadból a maximumot. Meg tudod oldani azokat a problémákat, amik alapból igazán nagy fejtörést szoktak okozni. Este igyekezz kikapcsolni az agyad.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rendkívül kitartó vagy, ami kell is ahhoz, hogy rendben pontot tudj tenni ennek a napnak a végére. A jelentéktelenebb ügyekkel most ne foglalkozz, old meg azokat a gondokat, amik ki tudnak fogni rajtad. Nem éppen jókor, de hamarosan átalakulások jöhetnek az életedben. Ezek szükségesek, szóval felesleges harcolni ellenük.

Halak (február 20. - március 20.)

Eléggé le tudsz lassulni, szóval nem indul felhőtlenül a napod. A rutinfeladatok könnyen mehetnek, de ha valami merészebb kihívás kerül eléd, akkor az már gondot okozhat. Fontos, hogy ne akarj túlbonyolítani mindent. Lehet nem minden lesz tökéletes, de végül készen leszel és fellélegezhetsz. Este mindenképpen csak a pihenésre koncentrálj.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás