promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó került ki Meghan Markleről, azonnal kiszúrták a sasszemű rajongók, hogy valami megváltozott - a hercegné nagyon lefogyott
Borítókép:  Ferrari Press Agency/Variety/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben kevésszer láthattuk őt, sokan meglepődtek a változáson.

Az elmúlt időszakban a médiát szinte mindenhol a koronázás uralta, a ceremónia utózöngéi még a mai napig tartanak, miközben egyre több újság tereget ki bennfentes információkat III. Károly és Harry kapcsolatáról. A lapoknak nyilatkozó közeli ismerősök például egészen más fénytörésbe helyezik apa-fia kapcsolatát, hiszen III. Károly úgy tűnik, hogy nyitva hagyta az ajtót fiának, Harrynek, aki bármikor visszajöhetne a brit királyi család berkeibe,

és Károly tárt karokkal várná.

Ellenben Kamilla ezt túlzásnak gondolja, szerinte már a ceremóniát is máshogy kellett volna intézni, illetve Vilmos is más véleményen van a kérdést illetően, mint a király, akinek pedig kényelmetlen, hogy minden egyes sarkon megkérdőjelezik az akaratát és a véleményét. Meghan ugye nem vett részt a koronázáson, helyette a gyerekekkel maradt otthon az Egyesült Államokbeli otthonukban, ahol távol vannak mindenféle médiazajtól.

Harry sem maradt sokáig a ceremónián amúgy, már pár órával a koronázás után otthon is volt a közös otthonukban, hogy együtt ünnepeljék a kis Archie születésnapját. És bár a pár a nyilvánosság előtt ritkán jelenik meg, az elmúlt napokban több fotó és lesifotó is napvilágra került, ahogy közösen vesznek része egy-egy rendezvényen. A rajongók, és persze más sasszemű felhasználók is azonnal észrevehették, hogy Meghan Markle bizony nagyon lefogyott, bombasztikus formában van. A rajongók persze azonnal kiszúrták a változást, nagyon sokan írtak kedves hozzászólásokat az internetre kiszivárgott lesifotók alá.

 Úgy tűnik, hogy bizony nagyon aktív életet él otthon a gyerekekkel, és a sok szereplés után ez a kis szünet is jótékony hatással volt rá.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás