promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kutyájának adta át a volánt a részeg sofőr, nehogy megbüntesse a rendőr
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem vált be a részeg sofőr „zseniális” terve.

Egy elég érdekes esettől hangos most az amerikai sajtó, ugyanis Springfieldben olyasmi történt, amit nagyjából csak egy gagyi vígjátékban tudnánk elképzelni, de egy férfi mégis teljesen komolyan gondolta a dolgot. Minden azzal kezdődött, hogy a rendőrök megállították őt még május 13-án éjszaka, miután a maximális 30 mérföld/órás sebesség helyett 52 mérföld/órával száguldozott – vagyis nagyjából mondhatjuk úgy, hogy 50 km/óra helyett 80-nal ment, ami persze gyorshajtásnak minősül.

A férfi megállt a járművel, majd a rendőrök lassan odasétáltak a kocsijához. Ekkor vették észre, hogy próbál helyet cseréni az anyósülésen ülő kutyájával, hogy az eb legyen a volán mögött, és úgy tűnjön, hogy ő vezetett. Egyértelműen látszódott, hogy ittas állapotban van a férfi, és ez volt a „legzseniálisabb” terv, ami eszébe jutott részegen, hátha el tudja kerülni, hogy megbüntessék őt.

Miután a rendőrök megkérdezték tőle, hogy fogyasztott-e alkoholt, a férfi fogta magát, és elkezdett kétségbeesetten menekülni – nagyjából 18 métert tudott megtenni, aztán elkapták őt.

Kiderült, hogy eltévedt az autójával, és csak akaratlanul járt arra, ráadásul két elfogatóparancs is van ellene egy másik városban, szóval valószínűleg nem véletlenül pánikolt, mikor megállították a zsaruk. A nevetséges húzásával viszont csak rosszabbá tette a helyzetét, ugyanis most súlyosabb büntetésre számíthat, hiszen nem csupán ittasan vezetett és gyorshajtott, hanem még a rendőri intézkedésnek is ellenállt.

A kutya amúgy jól van, a férfi egyik hozzátartozója eljött érte, és most is gondozza az ártatlan állatot – ezek után pedig az lenne egy igazi filmes csavar, ha kiderülne, hogy valóban az eb vezetett, és a férfi végig igazat mondott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás