promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen kiakadt a magyar rendőr, amikor meglátta a rendszámot
Borítókép:  Youtube (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy szolgálaton kívüli magyar rendőr buktatta le minden idők legarcátlanabb autósát.

A magyar autósok mindig is híresek voltak vakmerőségükről és meggondolatlanságukról. Ki jobban, ki kevésbé, de szinte mindenki ismeri azt a bizonyos szubkultúrát is, amely gyakran azzal se nagyon zavartatja magát, hogy érvényes jogosítvánnyal próbáljon meg szabályosan közlekedő tagja lenni a magyar társadalomnak. Ezek az egyének általában azzal áltatják mind magukat, mind embertársaikat, hogy az autó bizony nem jogosítvánnyal megy, hanem benzinnel vagy gázolajjal. Ettől függetlenül megerősíthetjük a sejtést: az elkerülhető balesetek döntő többségéért éppen ez az emlegetett szubkultúra, és a hivatalos papírokhoz való furcsa és bizarr intoleranciájuk párosul. 

Ugyanis ezek a felelőtlen személyek gyakran nem csak a jogosítvány megszerzését vagy éppen megtartását szokták mellőzni, hanem egyenesen jellemző rájuk, hogy még autójuk is tökéletesen alkalmatlan a magyar közutakon való közlekedésre. Ugyan látszólag drága és menő márkájú és típusú járművekről van szó gyakorta, valójában a mutatós külcsín alatt olyan rothadó belső bujkál, amin már évek óta lejárt a forgalmi. Sőt, többször is számolt már be a rendőrség hivatalos honlapja olyan esetekről, amikor egy külföldről behurcolt verdára egy másik, magyar autó rendszámát tették rá. A külhoni gazda pedig már évek óta pislogott az ellopott kedvence után. 

A hónap elején érkezett a hír, hogy egy szabadnapos rendőr Szekszárd egyetlen bevásárlóközpontjában belefutott egy roppant pofátlan autósba. A 24 éves férfi járművén kiszúrta a közeg, hogy bizony hamis a rendszám.

Az értesített, szolgálatban lévő rendőrök gyorsan próbálták is igazoltatni a sofőrt és ellenőrizni az autót. A virágnyelven csak mohácsi FIATALNAK aposztrofált úriember óriási meglepetésre nem hivatalos papírokkal akart álnéven bemutatkozni a hatóságoknak, és még a kocsit sem tudta hitelt érdemlően elszámoltatni. Állítása szerint az eredeti rendszámtáblát ő maga szerelte le, és csavarozta fel a megdöbbentően gagyi újat. Természetesen egy hamis új betű és szám kombinációval. 

Szerencsére az elkövető ellen a hamis okiratok használata miatt megindították az eljárásokat a rendőrségi előállítását követően. A vád egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás