promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mai napig nem tudják, hogyan élte túl a rákot ez a férfi – valódi csodaként van elkönyvelve a története
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Greg Thomas egy rendkívül inspiráló történettel rendelkező ember, aki a rákkal való küzdelem során bizonyította, hogy a csoda létezik.

Greg Thomas neve anno rengeteg címlapon szerepelt, aki sikeresen vette fel a küzdelmet a rákkal szemben. A férfi egészséges életet élt, és rendszeresen mozgott, amikor egy nap hirtelen rosszul lett. Később az orvosa közölte vele, hogy negyedik stádiumú rákot diagnosztizáltak a fejében és a nyakában.

Amikor megtudta, hogy rákos, és ezt nem lehet már operálni, akkor a családja tudtára kellett adnia, hogy kezdhetik szervezni a temetését. Hogy megbirkózzon az ezzel járó stresszel, először hosszú sétákba vágott bele a kutyájával.

Greg Thomas a elgondolkodtató séták alatt belebotlott egy régi templomba, ami gyakorlatilag már roskadozott. Ezt cseh katolikus telepesek építették, akik később nagyobb plébániára költöztek, a kápolnát pedig otthagyták.

A férfinek már nem volt munkája, és úgy volt vele, hogy a templom felújítása afféle lelki menedéket adhatna neki ebben a helyzetben. Greg Thomas gyakorlatilag eggyé vált az imaházzal a felújítása alatt.

Ahogyan a templom elkezdett a festés, valamint a különféle munkálatok során új életre kelni, úgy kelt új életre ő is. Mire befejezte a kápolna külső felújítását, addigra Thomas daganata gyógyulásnak indult, és elkezdett eltűnni.

Mindez három évvel azután történt, hogy diagnosztizálták nála a halálos betegséget, ami miatt később már csak gépek tudták volna életben tartani. Az orvosok a súlyos rák miatt csak három hónapot adtak neki, de ebből jóval több lett.

Greg Thomas történetét valódi csodaként tartják számon, ami bizonyítja a hit erejét. Tudományos magyarázat továbbra sincs arra, hogy a férfi rákja mi miatt kezdett elmúlni, és az orvosok se tudtak indokokat felsorolni.

A családja és a barátai is csodálattal nézték végig azt erős lelki és fizikai küzdelmet, amelyen Greg Thomas átment. Az isteni csodára mai napig nincsen magyarázat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás