promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 5: a Skorpió fejében nagy zavar támadhat, míg a Bak negatív énje heves vitákat szülhet
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek pökhendi módon veheti elő a lusta énjét, a Mérleg pedig nem fog tudni elmenekülni a komoly döntések elől. A hétvége már itt van a sarkon, és a csillagjegyeden is múlik, hogy megelégedve fogod-e várni. Nézzük, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Még nem érzed száz százalékosan az új hónap és a tavasz hatását, de hamarosan fogod. A jelenlegi bolygóállás eléggé megkavarhat benned néhány dolgot, mert a kommunikációd, de akár még a gondolkodásod is változhat. Amúgy is szókimondó természetű vagy, de ez jócskán felerősödhet. Azonban vigyáznod kell az őszinteségeddel, mert ezzel nem csak barátokat, hanem ellenségeket is szerezhetsz jelenleg magadnak.

Bika (április 21. - május 20.)

Előtérbe kerülhet a gondoskodóbb éned. Egy hozzád közelálló személy magánéleti, érzelmi válságon mehet keresztül. Tudsz neki segíteni, de ne a saját károdra tedd. Ne feledd, hogy egyedül kevés vagy ahhoz, hogy megold mindenki problémáját. Legyél türelmes a munkahelyeden. A kapkodással olyan hibákat véthetsz, amiket nagyon nehéz lesz korrigálni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Előtörhetnek a kreatív energiáid, de nem úgy tudod használni őket, ahogy kellene. Jönnek az ötletek, de nem tudsz velük mit kezdeni. Lehet van benned egy adag lustaság is. Gondolkozz el azon, hogy jelen pillanatban elengedheted-e magad. Ha igen, akkor tényleg nem ártana kikapcsolnod az agyad. Erőltetned semmiképpen sem szabad a dolgokat.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon jól működnek a megérzéseid, de lehet nem tudod megfelelően értelmezni a kapott jeleket. Ha ez nincsen meg, akkor bizony nem tudsz előnybe kerülni, pedig az most rengeteget segítene. Az érzelmeid ingadozhatnak, és könnyebben tudsz kiakadni dolgokon. Ne feledd, hogy a környezeted nem tehet arról, ha le vagy maradva.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most határozottnak kell lenned, és nem szabad elfogadnod semmiben a kudarcot. Teret engedni a pesszimizmusnak jelenleg nagyon rossz ötlet. Nem jó sokszor a gyors, félmegoldásokhoz nyúlni, de olykor muszáj, mert addig át tudod látni a teljes képet. Valószínűleg így lehetsz a leghatékonyabb. Édesebb lesz a pihenés is hétvégén, ha tudod, hogy mindenért megküzdöttél.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Elégedetlen lehetsz sok mindennel, de az energiáid végesek. Csak azokon a dolgokon próbálj meg változtatni, amiken feltétlenül muszáj. Most eltart egy ideig, ha új dolgokhoz kell alkalmazkodnod, de hát te sem lehetsz mindig a csúcson. A kreatív feltöltődés visszahozhatja az életkedvedet. Már elkezdhetsz gondolkodni, mit csinálnál szívesen a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Érzelmileg megterhelő lehet néhány komoly döntést meghozni, de ezeken túl kell lendülnöd. Nem szabad hagynod, hogy még több akadály gördüljön az utadba. Ha nem tudod kézben tartani az életedet, akkor nagyon kicsúszhat a lábad alól a talaj. Ma csinálj valami hasznosat, hétvégén pedig igyekezz feltöltődni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy kis zavar uralkodhat a fejedben és a problémamegoldó képességed is kezdi megadni magát. Ha úgy érzed, kezdesz elmerülni, akkor kérj segítséget valakitől. Most a legjobb barátod tökéletesen tudna ösztönözni. Homályos lehet néhány cél, de ha nem muszáj, akkor nem kell ezekben a napokban elérned őket.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Sok cél jelenleg megvalósíthatatlan, amire törekedtél. Emiatt nem szabad elkeserednek – egyszerűen csak még nem jött el a te időd. Legyél kitartó! Ha valaki, hát te nem szoktál könnyen feladni dolgokat. A munka nem fog gördülékenyen menni, szóval a szabadidődet mindenképpen okosan oszd be. Már elgondolkozhatsz, mit szeretnél csinálni a hétvégén.

Bak (december 22. - január 20.)

Most előtérbe kerülhet a negatívabb, vitatkozós éned. Ha nem értesz egyet valakivel, akkor még nem szabad azonnal letámadni. Próbálj meg picivel több kompromisszumot kötni, és ne csak a rosszat lásd az emberekben. Problémák vehetnek körül, amiket a gyökerüktől kellene megszüntetni, nem csak félmegoldásokkal a szőnyeg alá söpörni őket.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Most aztán igazán elemedben lehetsz a jelenlegi bolygóállás miatt. Nem szabad hagynod, hogy mások akarata letereljen téged a helyes útról. A terveid jók, és kellő energia van benned, hogy meg is valósítsd őket. A határozottság benned van, így semmiképpen ne hagyd, hogy elnyomják. Használj ki minden lehetőséget, legyél bátor.

Halak (február 20. - március 20.)

A munka most egyáltalán nem a barátod. Nagyon nehezen fogsz neki, és így kitolódhat az egész napod. Ha emiatt lemaradsz valamilyen jó lehetőségről, akkor csak magadra haragudhatsz. Ki akarsz kapcsolódni, de a lustaságod még ennek az útjába is állhat. Próbálj meg erőt venni magadon, ha elkap a lendület, onnantól könnyen fog menni minden, és koncentrálhatsz a hétvégére.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás