promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – május 4: a Kos felé veszély közelít, míg az Oroszlán pont emiatt veszítheti el alaposan a fejét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bikának épp itt lenne az ideje elkezdeni spórolni, a Mérlegre azonban szerencse vár a pénzügyekben. Akad olyan csillagjegy, akinek pedig fel kellene pörögnie, mert picit el van maradva. Nézzük, hogy miben segít számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A kapcsolatok nagyon fontosak lesznek a számodra a közeljövőben, ezért ne is hanyagold el őket. Közeledik valamilyen nagyobb gond a bolygók szerint, amit nem fogsz tudni egyedül megoldani. Ha haragban vagy valakivel, akire úgy érzed később szükség lehet, akkor inkább most békülj ki vele. Lelkileg ez nálad is fejlődést hozhat, amire nagy szükséged van.

Bika (április 21. - május 20.)

Most aztán nem vagy kiegyensúlyozott, ha pénzügyekről van szó. Nem fog menni a spórolás, ha állandóan elcsábulsz valami miatt. Csak azokat a dolgokat vedd jelenleg meg, amikre valóban szükséged van. Nehezebben tudsz felszabadulni az utóbbi időben. Lehet elő kellene venned egy régi hobbidat, amit elhanyagoltál. Fordulj az olyan dolgok felé, amik el tudnak lazítani.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ha van valamilyen kreatív projekted, akkor a tudatod igazán felébredhet. Engedj utat neki, mert olyan ötletek juthatnak eszedbe, amiket muszáj leszel lejegyezni. Mivel pörög az agyad, érzékenyebben is veszed a világ dolgait. Vigyázz, mert sokkal kritikusabb lehetsz a kelleténél. Hagyd a környezeted hibáit, és magaddal foglalkozz.

Rák (június 22. - július 22.)

Kicsit jobban kellene koncentrálnod a munkádra, mielőtt teljesen elengednéd magad. Olykor a felhőkben vagy, pedig a fél lábadnak mindig a földön kellene maradnia. Később lesz időd, amikor végre felszabadulhatsz. Bonyolult feladatok gördülhetnek eléd, amit csak úgy tudsz megoldani, ha maximumon van a figyelmed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Váratlan események kereszttüzébe kerülhetsz a mai napon, amik kihozhatnak a sodrodból, ha nem vigyázol. Készítsd fel magadat arra, hogy minden esetben meg kell őrizned a hidegvéredet. Sok múlik ma azon, hogy bizonyítsd, mennyi jót mutatsz meg magadból. Ha elveszted a fejedet, akkor még a barátaid is ellened fordulhatnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedj. Ha csak egyedül vagy, akkor nincs ezzel baj, de társaságban már elég sokaknak árthatsz vele. Hallgass most a csillagokra, és akkor nem kell megbánnod amit teszel. Elég sokáig benne maradhat másokban a tüske, ha elszabadulsz, és neked is kellemetlen lesz, amíg el nem felejtik.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás picit álmodozóvá tehet. Nehezebben tudsz döntéseket hozni, és sokat hezitálsz mindenen. Ezzel nincs baj, viszont nem ülhetsz egyes problémákon egész nap. Ne legyél elhamarkodott, de ettől még a csigatempót fel kell függesztened. A pénzügyekben viszont most igazán szerencsés lehetsz.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A család, az otthon harmóniájának megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Sokat változhatsz az utóbbi időszakban, ami a javadra tud válni. Előkerült az a vágyad, hogy csak a tökéletessel éred be. Ezzel nincsen semmi baj, de tudod, ne akard ezt másokra ráerőltetni. Belekeveredhetsz egy konfliktusba, ahol a saját hibáddal is szembesülnöd kell.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Remek időszak veheti kezdetét, mert olyan lehetőségeket láthatsz meg, amit más nem. Most dúl benned az önbizalom, amit ki kell használnod. A mai napon azonban még fogd vissza magad, és csak tervezgess. A biztos ítélőképességed még nincsen teljesen a helyén. Lazíts még, de ne vidd teljesen túlzásba.

Bak (december 22. - január 20.)

Hamarosan olyan hírek juthatnak a füledbe, amik nem lesznek éppen örömtelik. Mindenképen készülj fel, mert lelkileg megfoghat, és a magabiztosságodat is alááshatja ez az egész. A szokásosnál érzékenyebb lehetsz, de egy közeli barát ki tud húzni ebből az egészből, ha őszintén leültök beszélni. Most nem jó a telefon vagy a messenger, személyesen kell találkoznotok.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Hála égnek nem kell tartanod a jelenlegi bolygóállástól, mert jó hatással lesz rád. Erős benned az empátia, és olyan érzelmek törhetnek elő, amiket általában el szoktál magadban fojtani. Ez nem gond, de társulhatnak hozzá negatív megnyilvánulások is, mint például a féltékenység, vagy a birtoklási vágy. Ezeket jobb, ha tényleg háttérbe szorítod.

Halak (február 20. - március 20.)

Szerencsés időszakodban vagy, és végre megszabadulhatsz egy olyan kötelezettségtől, ami már régóta nyomta a válladat. Nem csak teher volt ez, hanem akadályozott abban is, hogy elérd a nem olyan rég kitűzött célokat. Hamarosan hírt kaphatsz egy rég hallott barátról, aki még mindig nem közömbös számodra. Felzaklathat, így jól gondold meg beszélsz-e vele.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást ad a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás