promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes bűz volt a szobájában, szinte egyből sokkot kapott, mikor kiderült, hogy mi van az ágya alatt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először azt hitte, hogy csak a lába büdös, de ez nagyon távol állt az igazságtól.

Mikor idegen helyen, egy hotelben, szállodában alszik az ember, szinte mindig van bennünk egy bizonyos szintű rossz érzés, hiszen nem otthon vagyunk, nem tudjuk, hogy ki volt ott előttünk. Persze vannak olyanok, akiket pontosan ez a kaland vonz, meg úgy vannak vele, hogy pár éjszakát ki lehet így bírni – de van, hogy ezek a helyek szörnyű, egészen sokkoló titkokat rejtenek.

A minap egész Ázsiát megrázta egy elég durva eset, ami egy Mr. Zhang nevezetű emberrel történt meg egy tibeti hotelben. A férfi ahogy belépett a szobájába, rögtön érzett valami kellemetlen szagot, de először nem törődött annyira vele, mivel a saját lábszagának hitte. Később leheveredett pár órára, majd vacsora után rájött, hogy nem belőle jön a bűz, ezért új szobát kért magának – nagyon jól tette.

Nem sokkal később a hatóságok kihallgatták a férfit, ugyanis kiderült, hogy egy holttest volt az ágy alatt, azért volt olyan büdös a szobában.

Mr. Zhang természetesen nagyon meglepődött, valószínűleg sose gondolta volna, hogy egy olyan ágyon szunyókált a szállásán, ami alatt egy emberi holttest hevert, ráadásul valószínűleg már nem kevés ideje, ha ennyire érezni lehetett a szagát.

A hatóságok megnyugtatták a férfit, hogy nem kell aggódnia, tudják, hogy nem ő a tettes, ráadásul már el is kapták azt az embert, aki ezért a szörnyűségért felelős, legalábbis a feltételezések szerint – még mindig tart a nyomozás.

Mr. Zhang annyit mondott utólag ezzel a felkavaró esettel kapcsolatban, hogy azt kívánja, bárcsak ne vele történt volna meg, mivel egyáltalán nem hiányzott ilyesmi az életébe. Teljesen érthető, hiszen valószínűleg senki se örülne annak, ha kiderülne, hogy végig egy holttest volt az ágya alatt egy hotelben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás