promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 30: az Oroszlánt piszkosul át akarja verni valaki, míg az Ikrek pénzügyi gondokba szaladhat bele
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz érdeklődését egy rejtélyes idegen keltheti fel, míg a Nyilasnak épp itt lesz az ideje elvonulnia. A hosszú hétvége miatt ugyebár minden csillagjegy kap egy plusz pihenőnapot, de ezt nem érdemes elherdálni, ahogy a mait sem. Lássuk, hogy mit súg jelenleg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Így tavasszal az agyad is alaposan felpörög, és az elméd utat szeretne törni magának. Most nem igazán jó, ha olyan emberekkel veszed körbe magad, akikből állandóan a negatív energia sugárzik. Jók a meglátásaid, szóval igyekezz ezt kihasználni. Gondold végig, milyen problémákat kellene megoldanod otthon. Néhánynak elég gyorsan pontot tudsz tenni a végére. A rutinnak nem csak a hét utolsó napján, hanem a hét elején is hátat fordíthatsz kicsit.

Bika (április 21. - május 20.)

Most az tud igazán kikapcsolni, ha olyanokkal kommunikálhatsz, akiknek hasonló az érdeklődése. Eléggé le tud fárasztani, ha az emberek nem értik meg mit is akarsz pontosan, vagy mi van benned. Ismét előtörhet a felfedezési hajlamod, de azért vigyázz, ne vágj bele túl nagy kalandokba. Ha túl merész vagy, az rosszul sülhet el, főleg a hét elején.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A tested lehet lelassult, de az elméd aktívabb, mint valaha. Kidolgozhatod a stratégiát a következő napokra. Mélyülj el, hogy mik azok a tervek, amiket mindenképpen szeretnél megvalósítani a következő héten. Az biztos, hogy a pénzügyekben nem tudsz jó döntéseket hozni. Fogd vissza a költekezést, és ne vásárolj semmi felesleges dolgot. A hosszú hétvége maradék részében főleg elcsábulhatsz, szóval figyelj oda.

Rák (június 22. - július 22.)

Hát, ez biztosan nem a legenergikusabb napod lesz. Ha az utóbbi időben keményen hajtottál, akkor ideje lenne megpihenned. Talán érzed is magadon, hogy feltöltődésre lenne szükséged. Már kiszabadulhatnál, de lehet az lenne a legjobb, ha egy kis csendes időt töltenél otthon. Próbálj meg elvonulni picit a többiektől, főleg este.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók eléggé felébresztik a gyanakvó természetedet, és úgy néz ki van is erre okod. Jobban körbe kell nézned, mert a közeli környezetedben valaki nem őszinte veled, és becsap téged. Jobb, ha mielőbb rájössz, még mielőtt kárt fog okozni neked. Persze jusson eszedbe az is, hogy az illető előfordulhat, hogy nem rossz szándékból titkolózik.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Próbálsz kiszabadulni a hétköznapokból. Nagyon is szükséged van arra, hogy végre feltöltődj. Ha szingli vagy, akkor egy vonzó idegennel is megismerkedhetsz. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolatod volt, talán ezért is vonz ennyire. Most amúgy is benned van, hogy újdonságokat szeretnél felfedezni. Engedj ennek mindenképp.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók eléggé felébresztik a gyanakvó természetedet, és úgy néz ki van is erre okod. Jobban körbe kell nézned, mert a közeli környezetedben valaki nem őszinte veled, és becsap téged. Jobb, ha mielőbb rájössz, még mielőtt kárt fog okozni neked. Persze jusson eszedbe az is, hogy az illető előfordulhat, hogy nem rossz szándékból titkolózik.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ha párkapcsolatban élsz, akkor jobb lenne, ha a partneredre figyelnél a mai napon. A munka és egyéb elfoglaltságok is bekebeleztek mostanság. Ne hagyd, hogy kihűljenek a dolgok, mert tudod, hogy annak csak rossz vége lesz. Ha szingli vagy, akkor sok ajtó állhat nyitva előtted, csak nem még te sem tudod igazán, mit, vagy kit szeretnél.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ma leginkább arra lenne szükséged, hogy elvonulj mások elől, és kipihend magad. Más emberek jelenléte feszülté tehet, és felesleges vitákba keveredhetsz. Vedd elő azt a hobbid, amit egyedül tudsz csinálni, és közel áll a szívedhez. Ha bágyadtan kezdesz bele a hosszú hétvége utáni napokba, akkor az felboríthatja az egész hetedet.

Bak (december 22. - január 20.)

A legtöbb bolygó most nagyon is kedvező irányba befolyásolhatja a vállalkozókedvedet. Jó benyomást szeretnél tenni a környezetedre is. Azok az energiák, amik körülvesznek, azok át tudnak ragadni másokra is. Ha viszont valakivel vitába keveredsz, akkor nem szabad támadnod, mert rosszul sülhet el.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A hosszú hétvége további részében a barátaid tudnának a legjobban feltölteni. Ha lehet, akkor mindenképpen mozduljatok ki együtt a négy fal közül. Nagyon jól tudsz kommunikálni az idegenekkel is. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei komolyan befolyásolhatják a gondolkodásmódodat, ráadásul teljesen pozitívan kell ezt nézni.

Halak (február 20. - március 20.)

Mindig is hajlamos voltál arra, hogy átvedd a környezetedben élő emberek hangulatát. A mai napon még a szokásosnál is érzékenyebb lehetsz erre. Az lenne a legjobb, ha a pozitív kisugárzású, életvidám, energikus emberek társaságát keresnéd a mai napon. Ők tudnak igazán feltölteni. Ne hagyd, hogy bárki lehúzza a kedved a hosszú hétvége maradék részében.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás