promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Repülő tehén ölt meg egy vizelő nyugdíjast, tragédiával végződött a világ legfurcsább balesete
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen hihetetlen és szomorú ez az eset.

Vannak balesetek, amik annyira meghökkentőek és furcsák, hogy olyanokat még Hollywoodban sem tudnának kitalálni a legzseniálisabb filmkészítők. Mindig beigazolódik, hogy az élet írja a legérdekesebb történeteket, bár azt is hozzá kell tenni, hogy a végük nem mindig jó. Azt hittük, hogy nem hallunk már döbbenetesebb esetet annál, mikor egy balkonról leeső kutya 3 ember halálát okozta, de úgy tűnik, hogy nagyot tévedtünk.

Indiában történt nemrég egy figyelemfelkeltő és egyben tragikus eset, ami rögtön bejárta a világsajtót, hiszen az emberek egyszerűen nem akarták elhinni, hogy ilyesmi megtörténhet. A szomorú történet főszereplője egy figyelmetlen tehén, egy rendkívül gyorsan haladó vonat, illetve egy 82 éves, egykor villanyszerelőként dolgozó nyugdíjas, aki nagyon rosszkor volt egy még annál is rosszabb helyen.

Éppen Alwarban haladt egy vonat nagyjából 160 km/h-s sebességgel, mikor a sínekre tévedt egy méretes tehén. Az állat a becsapódás következtében szinte egy pillanat alatt „szétrobbant”, a testrészei pedig a szemtanúk szerint körülbelül 30 méter magasra repültek. Ez volt a veszte a nyugdíjasként élő Shivdayal Sharmának, aki éppen akkor könnyített magán a sínek mellett, nem messze a baleset helyszínétől, ugyanis a repülő jószág egyik darabja eltalálta őt, és ebbe belehalt.

A vizelő, idős férfi nem volt egyedül, a vele lévő másik embert is majdnem eltalálta a tehén egyik testrésze, de neki sikerült megúsznia – bár valószínűleg sosem fogja elfelejteni ezt a traumát.

Indiában állítólag 2022 óta több, mint 26 ezer tehenet gázoltak el a vonatok, így felmerülhet a kérdés, hogy ez mégis hogyan lehetséges, miért nem tesznek valamit a „jelenség” ellen. A hatóságok szerint sok helyen védve vannak a sínek, hogy a jószágok ne tévedjenek rájuk, de úgy néz ki, hogy ez sajnos nem mindenhol elég ahhoz, hogy ne forduljon elő ilyen szörnyű baleset.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás