promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: három ember halt meg egy kutya miatt, a sztori százezreket borzasztott el világszerte
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen tragédiát okozott egy uszkár, egészen felfoghatatlan, ami történt.

Rendszeresen hall az ember érdekes esetekről, amik után elgondolkodunk, hogy ezek meg vajon hogyan lehetségesek. Hol vidám, hol szomorú az ilyen történetek vége, de az biztos, hogy még sokáig beszélünk róluk, és nem véletlenül, hiszen különös dolgokról van szó. Nemrég például egy cápa félig bekapott valakit, de a férfinek mégis sikerült túlélnie, ez pedig szinte felér egy igazi csodával:

Mostani történetünk viszont már sokszorosan elkeserítőbb véggel rendelkezik, de annyira furcsa, hogy közel 35 év után is megrökönyödnek rajta az emberek. Még 1988-ban történt Argentínában minden idők egyik leghihetetlenebb balesete, ami összesen 3 ember életét követelte Buenos Aires-ben, és azóta is rendszeresen előkerül nemcsak a helyi lapokban, hanem a világsajtóban is.

Egy uszkár kutyus éppen egy magas épület 13. emeletén, a balkonon játszadozott, mikor véletlenül kiesett onnan, és rázuhant egy 75 éves nőre, aki az utcán sétálgatott. Mindketten meghaltak a baleset következtében, rengeteg ember csődült oda, egy kíváncsiskodó pedig úgy rohant megnézni, hogy mi folyik ott, hogy nem nézett körbe az úton, és elütötte a busz, így ő is elhunyt – a harmadik ember pedig látta az egészet, szívrohamot kapott, és így veszítette el az életét.

Az emberek alig akarták elhinni a történteket, hiszen tényleg olyan ez az eseménysorozat, mint egy igazi rémálom. Ha csak szegény kutya hal szörnyet az eset következtében, már az is rettenetes, de így, hogy összesen 3 emberi áldozata is van ennek a balesetnek, egészen döbbenetessé válik a dolog – ezek után valószínűleg mindenki számára érthető, hogy miért beszélnek erről még most, közel 35 év után is az emberek.

Tényleg egészen hihetetlen esetről van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás