promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álmában nyelte el a férfit az alvilág kapuja, máig sem tudják, hová tűnhetett
Borítókép:  Képünk illusztráció. Forrás: Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szomszédok nem is sejtették, mi történt a mellettük lévő házban.

Amikor este lefekszünk aludni, alighanem mindannyian azt várjuk, hogy egy kellemes és pihentető alvás vár ránk, esetleg néhány szép álommal megfűszerezve, majd reggel frissen és kipihenten ébredünk. Sajnos sokszor rémálmokkal is meg kell birkóznunk, melyek közül akad egy, amit már szinte mindenki átélt legalább egyszer életében. Arról van szó, amikor megállíthatatlan zuhanásról álmodunk, ami csak akkor ér véget, amikor végre felébredünk hagymázas álmunkból. Egy szerencsétlen férfi számára viszont még utána is folytatódott a valóra vált rémálom.

Még 2013-ben történt az ismertté vált eset, aminek áldozata a 37 éves Jeff Bush. A floridai Seffnerben élő férfi bátyja Jeremy, Jeff kiáltására riadt fel az éjszaka közepén. Azonnal felpattant ágyából és rohant megnézni, mi történhetett, de arra a szörnyű látványra nem számított, ami a testvére hálószobájának ajtaját kinyitva a szeme elé tárult.

A szoba helyén egy hatalmas lyuk tátongott, amiben a balesetet szenvedett férfi matracán kívül még a bútorok is egytől egyige eltűntek. Egyből beleugrott a sáros vízzel teli gödörbe, hogy megpróbálja megtalálni testvérét, de már nem találta meg, ráadásul ő is komoly veszélybe került és csak az időben kiérkező serifhelyettes tudta kimenekíteni. Az eset szomorú furcsasága, hogy a szomszédok semmit nem érzékeltek az egészből, mert a ház ekkor még kívülről sértetlennek látszott.

A tűzoltóság nagyon veszélyesnek ítélte a területet, ezért hamar feladták a további keresést és inkább úgy döntöttek, hogy a házat le kell rombolni a lyukat pedig feltöltötték kaviccsal. Soha nem került elő a szerencsétlenül járt férfi teste, azonban az IFLScience híradása alapján néhány évvel később ismét feltárultak a mélység kapui, a víznyelő újra megnyílt a drámai események örök mementójaként.

A hatóságok biztonsági okokból körülkerítették a helyet, de sajnos soha nem lehet tudni, hol kerül sor hasonló eseményre. Florida állam alatt a talajt lyukacsos szerkezetű mészkő alkotja, emiatt gyakran keletkeznek hasonló víznyelők.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás