promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Videón a bizonyíték, hogy léteznek angyalok? Hátborzongató felvétel került ki az internetre, még a szakértők is csak találgatni tudnak
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nehéz eldönteni, hogy mi van a rejtélyes felvételen, de az biztos, hogy furcsa.

Örök téma, hogy vajon léteznek-e szellemek, van-e túlvilág, és hogy hova jutunk, miután meghalunk. A tudomány álláspontja az, hogy egyszerűen csak megszűnünk létezni és kész, de sokan inkább abban hisznek, hogy egy jobb helyre kerülünk az elhunyt szeretteink társaságában, vagy szellemként élünk tovább – bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy egyszer majd mindenki számára kiderül, hiszen senki sem él örökké.

Vannak, akik a klinikai halál állapotába kerültek, és az elmondásuk alapján angyalokkal találkoztak, így biztosan állítják, hogy van mennyország, ráadásul szebb és békésebb, mint ahogy azt elképzelnénk. Viszont olyanok is akadnak, akik megmagyarázhatatlan paranormális jelenségeket tapasztaltak, ezért inkább abban biztosak, hogy közöttünk vannak az elhunytak szellemei, és nem mindegyik békés – most viszont kikerült az internetre egy felvétel, amin nehezen lehet eldönteni, hogy angyalt, kísértetet, vagy mit látunk rajta.

Egy Robert Mansfield nevű férfi rakta fel a világhálóra azt a hátborzongató videót, amit a csengőkamerája készített, mikor éppen a párja, illetve a gyermekük hazaért. A felvételen az látható, hogy megjelenik a fejük fölött egy világos, furcsa alak, aminek mintha szárnyai lennének – majd lassan elhalványul és eltűnik mögöttük.

A férfi szerint egyértelműen a család őrangyala, vagyis az elhunyt édesapja van a videón, ez pedig nagyon megnyugtatja őt, hiszen mostanában nem egyszerű az életük, és jó tudni, hogy van, aki vigyáz rájuk.

A kommentelők többsége viszont nem szellemet, és nem is angyalt lát a felvételen, hanem inkább valamilyen visszatükröződést, vagy párát. Eddig senkinek sem sikerült igazán hihető magyarázatot találnia a rejtélyes esetre, ami még a szakértőket is találgatásra késztette – vagyis ezek alapján mindenki eldöntheti magának, hogy mit gondol az alábbi felvételről, ami egyszerre érdekes és félelmetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás