promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angyalokkal találkozott egy haldokló nő, fontos üzenetet kapott a mennyei lényektől
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Teljesen megváltozott a nő élete, miután találkozott az angyalokkal.

Mindenkit érdekel, hogy vajon van-e élet a halál után, és ez teljesen természetes. Sokan úgy gondolják, hogy egy jobb helyre kerülünk, ahol szeretet és béke van, de persze olyanok is akadnak, akik szerint csak elmúlunk. A tudomány már letette a voksát ezzel kapcsolatban, de mindig izgalmas és elgondolkodtató hallani azoknak az embereknek a beszámolóit, akik állítólag voltak már a másik oldalon – akár klinikai halál állapotában, akár halálközeli élmény során.

Laurie Lambert azok közé tartozik, akik határozottan hiszik és tudják, hogy létezik Isten és a mennyország, ugyanis a nő a saját szemével látta az egészet. 1985-ben, mikor még csak 19 éves volt, kajakozni ment, de egy szikla miatt felborult, hideg víz ment a tüdejébe, fulladozni, haldoklani kezdett, és mikor feladta a próbálkozást, Istenhez könyörgött, hogy mentse meg – majd egy fény felé vezető, fényes alagút jelent meg a szemei előtt.

A nő a saját elmondása szerint egy szobában találta magát három angyallal, akiknek szárnyuk volt, és úgy néztek ki, mint a kristályok. Nyugalmat, elfogadást és szeretetet árasztottak magukból, ráadásul még beszéltek is hozzá. Azt mondták neki, hogy még nincs itt az ideje, de akarnak neki mutatni valamit.

A középső angyal ekkor elővett egy könyvet, ami olyan volt, mintha filmet vetítene – a nő pedig látta az eddigi életét, és a jövőjét is, gyerekekkel, de arcok nélkül.

Az angyal azt mondta neki, hogy miattuk kell visszamennie, mert szükségük van rá. A másik angyal pedig elmondta, hogy ő az őrangyala, aki a kezdetektől ott van mellette, és a végsőkig ott is marad. Megfogta a kezét, és elvitte őt egy mezőre, ahol egy fa is volt, aminek a levelei madarakká változtak. Laurie Lambert érezte, hogy ott van vele Isten, mindent látott, és olyan boldog volt, hogy el se akart menni onnan – de végül muszáj volt neki.

A következő kép, amire a nő emlékszik, az volt, hogy valaki kirántja őt a vízből, így csodával határos módon túlélte. Úgy érzi, hogy ezek után az a feladata, hogy minél több embernek elmondja ezt a történetet, főleg, hogy valóra vált az, amit az angyal mutatott neki, hiszen két gyermeke is született – itt lehet meghallgatni angolul a beszámolóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás