promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolgot csinál a bőrös virslijével egy pasi, ami a párját totálisan kiborítja
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akár szakítás is lehet ebből, szóval nem árt átbeszélni, hogy tetszik-e ez a párunknak.

A párkapcsolatok többsége természetesen nem csak azon múlik, hogy a hétköznapokban megtaláljuk-e a közös hangot valakivel, vagy felszabadultan érezzük magunkat mellette. Sokan nem szeretnek erről beszélni, de az is fontos, hogy mi a helyzet az ágyban.

Szakértők is rengetegser elmondják, hogy a szexuális életünkről is kell kommunikálni a szerelmünkkel. Sok nő bezárkózik, és nem mondja el például, ha nem tetszik neki egy póz, ez pedig teljesen megölheti az intim együttlétet. Ha nem túl felhőtlen a helyzet az ágyban, akkor még az is előfordulhat, hogy a párunk viszonyba kezd valakivel, ami pedig már a ló túloldala, vagy az egészből szakítás lesz.

Van az a helyzet is, amikor a partnerünk valami olyasmit csinál, amit a másik nem tud elviselni. Az egyik igazán perverz dolog sokak szerint, ha a férfi valamilyen néven szólítja a bőrös virslijét. Az persze még ronthat a helyzeten, ha pont az előző mondatban említett szinonimát használja.

Nem olyan rég a Cosmopolitan is írt egy fiatal lányról, akinek a párja úgy kezeli a hímvesszőjét, mintha annak külön személyisége lenne. Erre még rátett egy lapáttal, hogy a szerelmét is arra kérte, hogy becézgesse a nemiszervét.

Bizony emiatt előjött az a helyzet, hogy a lánynak már nincsen kedve hancúrozni, mivel a pasija ezzel állandóan megöli a hangulatot. A kommentelők is előjöttek a történetekkel, és valaki beszámolt egy urológusról, aki Willynek szólította a sajátját, míg egy másik férfi Fester bácsinak hívta a hímtagját.

Ne feledjük, hogy ami nekünk izgató, az lehet a partnerünknek már perverz, így mindenképpen meg kell találni a középutat az ágyban. Volt egy szavazás is, ami szerint a 79 százalék teljesen cikinek tartja, ha egy pasi becézgeti a bőrös virslijét, míg a szavazók csak a 21 százaléka tartja ezt cukinak. Szóval igen, még az is lehet, hogy a szerelmünknek pont ez fog bejönni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás