promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – április 2: az Oroszlánra egy új kezdet, és szerelem vár, míg a Vízöntőnek muszáj elmenekülnie a sivár világ elől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosnak fel kell támadnia a semmiből, a Szűznek pedig muszáj gondolkodnia azon, miképp tud egyensúlyt hozni a magánéletébe és a munkájába. Néhány csillagjegynek ez a nap nem csak a pihenésről kell, hogy szóljon, hanem az előretervezésről is. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!  

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon félsz a kudarctól, és egy teljesen más hozzáállásra lenne a szükséged a jövő héttől, mert ez iszonyatosan gátol a haladásban. Nem is ártana, ha leülnél beszélni erről valamelyik nagyon közeli barátoddal. Így a tavasz elején szükség lesz a merészebb énedre, aminek fel kell támadnia. Magasabbra tudod tenni a lécet, mint gondolnád, és meg is tudod azt ugrani, csak vissza kell szerezned a régi határozottságodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Elég önző voltál mostanában, és ezt nem igazán vetted észre. Pedig a környezeted is alaposan meghálálná, ha tennél valami hasznosat értük. Úgy alakítsd ki a közeledő új hetet, hogy az másoknak is jó legyen. Vigyázz, mert mostanában nehezebben tudsz koncentrálni, Készülj fel arra, hogy egy egyszerűbb projekttel is több időd mehet el. Próbáld meg kerülni a mellékes tennivalókat, és inkább csak a fontos dolgokra koncentrálj.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Elhanyagoltad mostanában a ház körüli munkákat? Muszáj leszel azokat is elvégezni, ha nem akarsz fejetlenséget magad körül. Úgy tudsz igazán jól pihenni, ha megteremted hozzá az ideális környezetet. Nagyon üdítően tud hatni rád, ha rend van körülötted. Pár dologgal lemaradásban vagy, szóval pörögj fel.

Rák (június 22. - július 22.)

Ideje összeszedned a gondolataidat. Sokat tanulhatsz abból, ha felidézed az elmúlt napok eseményeit. Nem árt előre tervezned, mert így mehetsz igazán biztosra. Különösen optimista tudsz lenni, és az energiáidat is jól tudod összpontosítani ahhoz, hogy elérd a céljaidat. A hétvégén foglalkozz picit többet a barátaiddal, lehet elhanyagoltad őket mostanában. Elég lehet az is, ha interneten érdeklődsz náluk, hogy mi újság.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ma igyekezz minél jobban feltöltődni, mert a következő hét egy új kezdetet hozhat. A munkádban változás jöhet, de ne félj, pozitív dologról van szó. Lehet végre sikerül előrelépned, vagy egy olyan projektet kapnod, amire mindig is vágytál. A szerelemben is szerencsés lehetsz. Ha szingli vagy, akkor feltűnhet egy személy az életedben, aki nagyon közel fog kerülni hozzád. Használd ki a lehetőségeket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ideje lenne megtalálnod az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között a következő héten. Bekebelezhet néhány dolog, és a párod, valamint a barátaid is úgy érezhetik, hogy elhanyagolod őket. A kedves gesztus és a figyelmesség csak a kezdet. Úgy kell alakítanod az életed, hogy legyen mindenre időd. Ez kezdetben nehéznek tűnhet, de egyre jobban bele fogsz jönni, majd meglátod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ma képes vagy tisztábban átlátni bizonyos összefüggéseket, és konkrétabban tudod, merre kellene tovább haladnod. Ideje is, hogy kitisztuljon a fejed, mert nagyon össze voltál zavarodva az utóbbi időben. Új célokat szeretnél kitűzni, és a karrieredet valamint a magánéletedet is rendbe kellene tenned.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Vigyázz ma, hogy mit beszélsz. Egy ártatlannak tűnő megjegyzéssel is rosszindulatú pletykát indíthatsz el. Rosszul jöhetsz ki belőle, és kínos szituációkat szülhet, próbáld meg elkerülni ezt. Nem is szabadna mindenkiben megbíznod. Titkokat csak azoknak árulj el, akikben valóban megbízol, és tényleg a közeli barátaid.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Elég sok dolog nyomja mostanában a vállad, amiket nagyon magadba zársz. Egyre jobban fognak emészteni, szóval nem a legjobb taktika, amit teszel. El kellene gondolkoznod, hogy kivel tudod a leginkább átbeszélni ezeket a mély dolgokat a környezetedben. Tényleg olyat válassz, akiben száz százalékosan megbízol.

Bak (december 22. - január 20.)

Benned van a pörgés, és az újítási vágy. Ha a hétvégén még nem tudtál találkozni a barátaiddal, akkor mindenképpen ejtsd meg ma este, mert lenne mit kibeszélnetek. Ne hanyagold el a kreatív énedet, mert nem fordítasz erre elég időt. Jövő héttől a dolgaidat is rendezned kellene, mert nincs minden száz százalékosan rendben a környezetedben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem igazán vágysz ma arra, hogy babusgassanak. Lehet inkább el kellene vonulnod picit az emberek elől. Most még a kedvesed, vagy a barátaid társaságát is fárasztónak érezheted. Nem jó, ha ezt az arcodat látják, mert azt hiszik ők a hibásak valamiben. Szóval inkább vonulj el, töltődj fel, és rendezd a gondolataidat.

Halak (február 20. - március 20.)

Változatosságra vágysz, de nem érzed úgy, hogy bárki partner lehetne ebben. Próbáld meg ezt higgadtan fogadni, és élvezd kicsit a nyugalmat magányosan. Azt viszont te látod igazán, mire van szükséged. Új utak mindig megnyílhatnak előtted, és neked kell eldöntened, melyiken indulsz el. Lehet éppen a bizonytalan lesz a kifizetődő. Az persze csak később derül ki, hogy a merészséged is az volt-e.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás