promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 28: a Kos szerelmi élete alaposan megváltozik, míg a Vízöntőnek a negatív energiákat kell legyőznie
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknak is alaposan össze kell szednie magát, hogy haladni tudjon, a Skorpió azonban örülhet, mert a jelenlegi bolygóállás abszolút kedvez neki. Néhány csillagjegynek még lesz ideje visszatalálni a helyes útra. Nézzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

A mai napon kreatív, és felszabadult tudsz lenni, főleg egy jó hétindítás után, de igazából a szerelem körül fog forogni minden. Ezen ne is csodálkozz, mivel megérkezett a tavasz, még ha ez annyira az időjáráson nem is látszik. Könnyen megtalálod az utat a kedvesedhez, és le tudod nyűgözni. Ha szingli vagy, akkor lehet be fog toppanni az életedbe az igazi. Nem szabad elszalasztanod semmilyen lehetőséget. A munkádban kimagaslóan tudsz haladni, viszont erősen kell koncentrálnod.

Bika (április 21. - május 20.)

Akárcsak a Kos, te is kimagasló figyelmet tudsz fordítani a partneredre. Élj is ezzel a lehetőséggel, mivel később kamatostul vissza fogod kapni, ráadásul pont akkor, amikor nagyon-nagyon szükséged lesz rá. A szoros érzelmi kapcsolatok ma feltétlenül fontosak a számodra. Ez tud igazán boldoggá tenni, szóval engedj neki. Meg tudod mutatni, hogy tudsz te mindenhez alkalmazkodni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kicsit barátságtalan az idő, és messze van a tavaszi mennyországtól, de társadalmi tevékenységeknek mégis nagyon kedvez a mai nap. A jelenlegi bolygóállás elbűvölővé, barátságossá és szeretetteljessé tud tenni, szóval használd ki. Azokkal is meg tudod találni a közös hangot, akikkel alapból nem szoktad. Akár ki is békülhetsz valakivel, akivel van egy elhúzódó konfliktusod. Tegyél lépéseket, mert jobb a békesség mindenkinek.

Rák (június 22. - július 22.)

Most egyáltalán nem kötnek le a rutin ügyek, pedig muszáj leszel összeszedni magad. Készíts egy tervezetet, hogy mit kell csinálnod a hétvégéig. Persze nem kell őrült tempót diktálnod, amit lehet, azt nyugodtan tegyél át holnapra. A lényeg, hogy minden legyen meg a fejedben. Az a legjobb, ha szokatlanul, egyedien kezeled a problémákat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem engedheted meg magadnak, hogy rosszul mérd fel a helyzeted. Fontos, hogy valóban csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Nem szabad most nagyobb kihívásokba belevágnod, sem az üzletben, sem a magánéletben. Nagy csalódás lesz a vége, ha nem figyelsz a belső hangokra. Jobban át tudod látni a helyzetet, mint hinnéd, csak közben tartsd zárva a pénztárcádat a hónap végéig.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Okod van arra, hogy végre magabiztosan érezd magad. Végre majd utat engedhetsz a hosszú távú terveidnek. Sok akadály el fog hárulni az utadból, de az, hogy boldog tudsz-e lenni, az csak rajtad múlik majd. Könnyebben és szerencsésebben fogsz boldogulni, de az igazi célokért neked kell változnod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Főleg otthoni problémák kötik le a figyelmedet, de nem szabad, hogy ezeket túl komolyan vedd, mert teljesen elronthatják a hangulatodat. A párod is elégedetlen lehet valamivel, de meg kell vele találnod a közös hangot. Ugyanez van mindenkivel, mert ha engedsz a vitáknak, akkor abból nagyon rosszul jöhetsz ki.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne félj semmitől, a jelenlegi bolygóállás neked csak pozitív dolgot tud hozni, ha engedsz neki. Jó hangulatban vagy, ami nálad előrehaladást jelenthet az élet bármilyen területén. Erre kell fókuszálod, és a gondokat, problémákat minél hamarabb megoldani. A fontos kérdésekben is jó döntést hozhatsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Igazán tudod élvezni az életet, és próbálod az új kihívásokat is türelemmel kezelni. Viszont vannak most olyanok a környezetedben, akik bajt szeretnének okozni neked. Jól gondolkodj el, hogy a felszabadult pillanataidban kiben bízol meg, mert bárkiből lehet ellenség. Arra főleg vigyázz, hogy kinek mit ígérsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Olykor belebonyolódhatsz néhány problémába, pont ezért nyitottabban kell gondolkoznod. Szánj egy kis időt arra, hogy kitörj a megszokott rutinodból. Jobban kell érzékelned, mi folyik körülötted – annyira összpontosíthatsz egy bizony célra, hogy elhanyagolod az embereket magad körül. Ne szoríts háttérbe senkit, csak ha nagyon muszáj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdened. Ma végre jó híreket kapsz, és kedvezőek a feltételek, hogy egy nagy kihívásból tovább tudj lépni. Legyen szó szerelemről, a munkádról, vagy másról, ne legyenek kétségeid. Ha a negatív energiáknak utat engedsz, akkor csak bizonytalanságba taszítod magad. El kell ezt felejtened most, és csak előre nézni.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet, hogy cselekedeteid ma rendszertelenek és spontának, de ha ezek vezetnek eredményre, akkor így kell haladnod. Még egy kis ravaszságot is bevethetsz, de persze ne vidd túlzásba. Úgy érzed nincsen előtted lehetetlen, ami jó hozzáállás. Hozd ki magadból a maximumot, és a hétvégén teljesen megpihenhetsz. Ott még egy váratlan meglepetés is a nyakadba szakadhat, de ehhez muszáj lesz kimozdulnod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás