promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fellélegezhetnek a magyarok: őrületes pénztárcakímélő akcióba kezd a Spar
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre olyan finomságok árait csökkenti a kereskedelmi lánc, amelyet minden magyar szeret a tányérjára tenni.

Ismét itt a hétfő és vele együtt mindannyiunk legnagyobb örömére megérkeztek a nagy hétindító árleszállítások is. Soha rosszabb hírt ne kapjuk, végre talán jutni fog a tányérunkra néhány más finomság is a sajtokon kívül.

Lassan tényleg törvényszerűvé válik, hogy nem telhet el hét komolyabb árleszállítás nélkül. Azért még így sem könnyű a Magyarországon élők dolga, hiszen viszonylag alacsony fizetésekből kell feltöltenünk a kamrákat és még a rezsit is ki kell tudni gazdálkodni valahogy. Nagy segítséget jelentettek a tejtermékekre adott engedmények, de most úgy tűnik, hogy vége a sajt böjtnek és a nagyi receptkönyvét felütve a rántott sajton kívül végre valami másban is kezdhetünk gondolkodni.

A Spar Árzuhanás Promóciója már a múlt héten is számos terméket tett megfizethetőbbé és az akció szerencsére nem ért véget. Az üzletlánc a mai naptól ismét nagyon komoly akciókkal csábítja a vásárlókat, ráadásul olyan termékeket kínálva jóárasítva, amelyeket minden magyar nagyon szeret.

A heti akció keretében az alábbi kedvezményekre számíthatunk:

  • a pékáruk (kenyerek, zsemlék, kiflik, bagettek, paillasse-ok) árai 7-40 százalékkal,
  • a haltermékek árai 18-30 százalékkal,
  • míg egyes húskészítmények (például a virsli és baconszalonna) árai 5 százalékkal csökkennek.

Hűséges vásárlóikat a hetente frissített termékakciók mellett egyéb kedvezményekkel is segítik, például különféle hűség-, és kuponajánlatokkal. Ráadásul nem szabad megfeledkezni a MySPAR mobilalkalmazás előnyeiről sem, ami nem csak kényelmesebbé teszi a vásárlást, de még digitális kuponokat is szerezhetünk általa.

A Húsvéti időszak közeledtével továbbra is érdemes folyamatosan figyelnünk a nagyobb kereskedelmi láncok akcióit, egészen biztos, hogy komoly akciók segítségével próbálnak megküzdeni a vásárlók kegyeiért – és forintjaiért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás