promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább dübörög az árháború – a mai naptól újabb boltokban vásárolhatunk olcsóbban
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas árleszállításokkal rúgja ránk az ajtót a kereskedelmi hálózat. Ennek minden vásárló örülni fog, hiszen végre nem csak a sajtokat érinti.

Úgy tűnik, hogy ez a hét sem indulhat elfantasztikus árengedmények nélkül Magyarországon. Ahogy korábban az emelkedésekhez, most úgy tűnik, hogy a folyamatos kedvezményekhez kell lassan hozzászoknunk. Persze, ez valószínűleg sokkal könnyebben fog menni, hiszen ki ne örülne annak, hogy végre valami jó is történik a pénztárcánkkal.

Ahogy arról korábban már írtunk, a nagyobb hazai élelmiszerláncok egymásra licitálva próbálják újabb és újabb kedvezményekkel és árleszállításokkal bevonzani a vevőket boltjaikba. Az Aldi, a CBA és a Lidl vásárlócsalogató lépését követően most a Spar tett hatalmas bejelentést.

Az Árzuhanás Promóció keretében a mai naptól kezdve hetente frissülő akciós kínálatból válogathatunk a SPAR és INTERSPAR áruházakban. A kedvezmény mértéke terméktől függően 5 és 39 százalék között mozog, ami már igen jelentősnek mondható.

Március 13-tól az alábbi termékek érintettek az akcióban:

  • a kenyerek és kalácsok ára 13–39 százalékkal,
  • a szalámik, sonkák, párizsik ára 5–21 százalékkal,
  • a száraztészták ára 5–10 százalékkal,    
  • a rizsek ára 6–8 százalékkal,   
  • a tejfölök, UHT-tejek, joghurtok, kefirek és túrók ára 5–10 százalék között mértékben,    
  • míg egyes lisztek ára 9 százalékkal csökken.

A Spar korábban a Szédületes Akció keretében már jelentős mértékben csökkentette a sajtok árait Magyarországon, így ezekhez a finomságokhoz 2023. március 2-ától 16-36 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá. Ráadásul januártól több, mint 600 vegyi áruhoz és kozmetikai cikkhez is olcsóbban juthatunk hozzá boltjaikban.

Egy dolog biztos: ezzel az árversennyel mi vásárlók csak jól járhatunk. Végre talán több megfizethető árú finomság kerülhet a kosarunkba és a hó végén sem kell már kényszerű böjtöt tartanunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás