promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét csökken a sajtok ára, a magyar vásárlók újra megengedhetik maguknak a sajttálas vacsorákat
Borítókép:  Képünk illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Újabb kereskedelmi lánc döntött a sajtárak csökkentése mellett.

Az elmúlt hetekben megszokhattuk már, hogy szinte naponta kapunk hírt arról, hogy a jelentősebb hazai kereskedelmi láncok képviselői csökkentik a vaj, illetve a sajtok árait. Az Aldi és a CBA vásárlóbarát lépése után a mai napon pedig következő fejezetéhez érkezett a nagy árháború.

A mai naptól, azaz március 6-tól a Lidl is jelentős mértékben és tartósan csökkenti a kínálatában található legnépszerűbb sajtok árát. Tőzsér Judit a boltlánc vállalati kommunikációs cégvezetője a Világgazdaságnak adott interjújában azzal indokolta a döntést, hogy számukra kiemelten fontos, hogy vásárlóik számára a legjobb árakat biztosíthassák.

Az árcsökkentés az alábbi termékeket érinti:

  • a saját márkás Pilos 250 grammos Edami darabolt sajt 25 százalékkal kerül majd kevesebbe, és a jelenlegi 999 forintos ár helyett holnaptól 749 forintba kerül majd, 
  • az 1 kilogrammos kiszerelésű Pilos trappista sajt 23 százalékkal, azaz 900 forinttal lesz olcsóbb, 2990 forintos áron lesz elérhető a mostani 3890 forint helyett,
  • a 700 grammos Pilos trappista sajt 21 százalékkal, azaz 800 forinttal kerül majd kevesebbe, így 2999 forintot kell majd érte fizetni,
  • a laktózmentes 700 grammos kiszerelésű Pilos trappista sajt esetében pedig az árcsökkenés mértéke szintén 21 százalékos, hétfőtől 2999 forintért lesz elérhető az áruházakban.

A kereskedelmi lánc kommunikációs vezetője még hozzátette, hogy:

„a vállalat január elejétől már csaknem 200 termék árát csökkentette tartósan, a célja pedig, hogy a jövőben további árcsökkenést, kedvezményeket tudjon biztosítani a vásárlóinak minél több termékkategóriában.”

Vásárlóként nagyon örömteli számunkra ez a most kibontakozó árháború, de azért arról se feledkezzünk meg, hogy ezt megelőzően milyen hatalmas mértékű drágulást tapasztalhattunk a boltok polcain, ráadásul messze nem csak a sajtok tekintetében. A hírek szerint a sajtokat követően a száraztészták lesznek a következő termékek, amelyeknél az árak mérséklődésére számíthatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás