promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 16: a Rákot leránthatják a mélybe a negatív emberek és a Mérleg is egy elég nehéz napra számíthat
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kosra lecsaphatnak a pénzügyi gondok, ha nem vigyáz, de az Oroszlánnak stabilizálnia kell a pénzügyi helyzetét, amit már most ki kell gondolnia. Néhány csillagjegy elég nehezen fog magához térni a szabadnapja után. Nézzük, hogy mit üzen neked a mai napi horoszkóp a csillagok alapján!

Kos (március 21. - április 20.)

Neked rögtön van egy fontos feladatod a szabadnap után, ami nem más, mint hogy bezárd a pénztárcádat. Okosan oda kell figyelned, mert túlköltekezheted magad. Ahelyett, hogy azonnal engednél a kísértésnek, tegyél el egy kis pénzt a szorultabb napokra. Most minden kicsit felgyorsulhat körülötted, neked pedig tartanod kell a tempót. Készülj fel lelkileg, hogy picit lassabban mehetnek a dolgok.

Bika (április 21. - május 20.)

Nagyon oda kell figyelned, mert erősen befolyásolhatnak az érzelmeid, főleg ha valami konfliktus robban ki a környezetedben. Maradj inkább mindenben kívülálló, jelenleg ez lehet az egyetlen megoldás. Túl hevesen reagálhatsz, és vannak dolgok, amikből jobb, ha kimaradsz. Sok mindenre képes vagy, ha a saját dolgaiddal foglalkozol.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem biztos, hogy most a lazaság jó taktika. Jobban kellene koncentrálnod, főleg akkor, ha tudod, hogy valamilyen sorsfordító dolog előtt állsz. Tervezz nyugodtan előre, de akkor ne felejts el minden fontos részletet megvizsgálni – ha nincs a helyén valami, akkor feleslegesek lesznek az erőfeszítéseid. Próbálj meg alázatos lenni, mert akkor a környezeted azt is el fogja nézni, ha hibázol.  

Rák (június 22. - július 22.)

Nem a jelenlegi bolygóállás, hanem a körülötted lévő negatív emberek akadályozhatja a fejlődésedet. Ha kétségbe vonják a képességeidet, akkor muszáj leszel megvédeni magad. Koncentrálj a céljaidra, mert jó úton haladsz, és ne aggódj mások véleménye miatt. Sokan már úgy ítélkeznének, hogy nem is ismerik, milyen harcokat vívtál meg eddig.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Jó lenne, ha elgondolkoznál azon, miképp stabilizáld a pénzügyi helyzetedet. Ha nagyobb biztonságban érzed magad ebben, akkor az élet más területein is ki fognak nyílni az ajtók. Problémák üthetik még fel a fejüket a szabadnap után, de szerencsére ezek hamar megoldódnak. A nap hátralévő részében élvezd kicsit az életet, na meg a nosztalgiázást a szeretteiddel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Próbálj meg mindenben racionális maradni, és ne kergesd magad hamis illúziókba. Ez azt is jelenti, hogy most nem szabad az álmaiddal foglalkoznod. Próbáld meg minél hamarabb letudni a szürke hétköznapokat, és kapcsolódj ki. A feltöltődés rengeteget segíthet, hogy másképp lásd a dolgokat a jövőben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók állás szerint elég nehéz napra számíthatsz. Ha makacs maradsz, és mindenben ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, akkor csak rontani fogsz a helyzeten. Legyél rugalmas, és kérj segítséget is, ha nagyon muszáj. Nem kell, hogy minden győzelem csak a te érdemes legyen. Pénzügyi dolgokba főleg ne ártsd ma magad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok probléma vagy éppen ember az agyadra mehet, de a bolygóállás mégis kellő magabiztosságot ad, hogy túllendülj minden akadályon. Lehet elő kellene venned néhány megbújó problémát is, mert remekül át tudod őket látni, és jó döntéseket tudsz hozni. Önző módon főleg magaddal, és az előrejutásoddal kellene foglalkoznod, de olykor ez is kell, hogy fentebb lépj.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyon igénybe vettek az elmúlt napok, és ha nem pihened ki magadat normálisan, akkor csak egyre döcögősebb lesz az egész. Mindig legyen B terved, és most se rohanj a falnak gondolkozás nélkül. Főleg pénzügyekben legyél óvatos, bármilyen kecsegtető ajánlat is kerül eléd. Most jelenleg még egy akciós vásárláson is befürödhetsz.

Bak (december 22. - január 20.)

Még mindig körüljárnak a megújulási energiák, amiket ha jól hasznosíthatsz, akkor remekül telhetnek az elkövetkezendő napok. Mindent ésszel próbálj megoldani, ne pedig erővel. A kerülőutakat remekül tudod hasznosítani. Olykor a bizonytalan is nyerő lehet, ezt ne feledd el. Legyél mindenkivel őszinte, és fogalmazz tisztán, nem fogod megbánni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Remélhetőleg meg tudtad oldani az elmúlt napok konfliktusait, mert ha nem, akkor azok erősen hatással lehetnek rád, valamint a munkádra is. Azonban akadnak olyan problémák, amiken teljesen feleslegesen idegeskedsz. Lehet először ebben kellene rendbe tenned a dolgokat. Jelenleg nem érinthetnek erős változások, szóval ne pánikolj.

Halak (február 20. - március 20.)

Türelmesnek kell lenned, mert előfordulhat, hogy sok félreértésbe futhatsz bele, amikből veszekedések is lehetnek, ha nem figyelsz magadra. A közeli környezetedben is sok lehet a feszültség. Lehet nem kellene minden problémába belefolynod, főleg ha az életed többi részén remek minden. Ha nem hűtöd le magad, abszolút rosszul fogsz teljesíteni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás