promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napvilágra kerültek Putyin féltve őrzött családi titkai, ez nagyon kínos
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így már érthető, hová tűnnek el a rubel milliók.

Oroszország mindig is varázslatos hely volt, a szélsőségek országa, ahol a gazdag hagyományok mellett egyszerre van jelen a hétköznapok reménytelensége és a népi csodavárás. Ami viszont a leginkább jellemző az országra, az a hatalmas kontraszt a mélyszegénységben élő emberek életének sivár kilátástalansága és a felső tízezer egészen elképesztő, mesés gazdagsága között.

Az elnök, Vlagyimir Putyin, maga is népmesei figura. Külföldön a legtöbb ember egyáltalán nem kedveli, az oroszok között viszont továbbra is töretlen a népszerűsége, ami leginkább erős kezű vezetői stílusának és karizmatikus kisugárzásának köszönhető. Magánélete viszont hétpecsétes titok, amiben nemcsak vájkálni szigorúan tilos, de még beszélni is csak óvatosan szabad róla. Ezért is robbant egy valódi bomba erejével az a cikk, amit a közelmúltban hoztak le róla.

A Proekt Media nevű orosz oknyomozó portál alapos és cseppet sem veszélytelen nyomozást követően rendkívül hosszú cikket szentel az elnök magánéletének, főként az eltitkolt családi szálakra és a rájuk költött rubel- és dollármilliókra koncentrálva. Ebből kirajzolódik egy olyan kép, ami alapján már nehéz lenne Putyinra a nép egyszerű gyermekeként tekinteni, mérhetetlen vagyona, és az őt, valamint szeretteit körülvevő elképzelhetetlen luxus alapján inkább tűnik a cárok méltó utódjának.

A lap állításai szerint szeretője, a korábban nagyon sikeres tornász, a ritmikus gimnasztika olimpiai bajnoka, Alina Kabajeva, akit az orosz vezető szó szerint tejben és vajban füröszt, na meg aranyban – töméntelenül sok aranyban.

A Moszkvától 400 kilométerre felhúzott, szolidnak aligha nevezhető épület, amelyet a nő ajándékként kapott, valóságos palota, ahol még a székek is vastagon vannak futtatva arannyal. A házban minden megtalálható, amire egy politikában megfáradt vezetőnek szüksége lehet. Akad itt szauna, egy 25 méteres úszómedence, törökfürdő, iszapszoba és masszázs lehetőség, valamint privát fogászati és kozmetikai részleg.

Ebbe a mérhetetlen luxusba születtek bele Putyin eltitkolt gyermekei is az oknyomozó portál információi alapján. Nagyon nehéz dolguk volt a nyomozás során, így nem is lehet pontos képet kapni erről a titkos családi idillről, azonban a pletykák szerint többször is szült már csinos szeretője az elnöknek. Egy közös lánygyermek mellett más közös gyermekük is lehet. Ezek a gyerekek az egykori cárok örököseihez méltó életet élhetnek, bár nekik, elődjeikkel ellentétben titkolniuk kell mind származásukat, mind életmódjukat.

Titkolniuk kell ugyan vagyonukat és életvitelüket, de azért nagyon sokan szívesen cserélnének velük. Ez talán még nem olyan nagy ár, cserébe a földi édenkertért és a gondtalan aranyéletért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás