promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – március 7: az Ikreknek nagyon rosszat akar egy kétszínű ember, a Nyilast pedig utolérheti végre a szerelem
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák végre változtatni tud majd az életén, de nehezen ismeri fel a jó megoldásokat, míg a Mérleg az anyagi gondjait teheti helyre. Nem könnyű egyenesbe hozni mindent a hét közepééig, de meg kell próbálnod, hogy utána nyugodtabban alhass. Názzük, hogy mit üzen számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Alaposan oda kell figyelned, mert rengeteg ember lehet rád negatív hatással, és a rossz gondolatok letérítenek a kijelölt utadról. Ráadásul a közeli környezetedben valaki régi sérelmeket hozhat fel, de mindenképpen el kell kerülnöd ezt a vitát. A jelenlegi bolygóállá jelentősen lecsökkentheti az energiáidat. Engedd maguktól megtörténni a dolgokat, és ne gondolj túl semmit. Most a rutinod elég jó fegyver lehet, de csak a nyerő taktikákat vedd elő, ne kockáztass semmiben.

Bika (április 21. - május 20.)

Alapból nem indulhatott valami rózsásan a heted, de most egy váratlan esemény is felboríthat mindent. Talán még az eltervezett programjaidat is le kell mondanod. Fel kell állítanod magadban egy sorrendet, hogy mi a legfontosabb. Ha muszáj, akkor háttérbe kell szorítanod a szórakozást, nehogy nagyobb bosszúság érjen. A rugalmasságodra is nagy szükség lesz a mai napon.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nagyon jó a hangulatod, de könnyen kicsúszhat a lábad alól a talaj, ha nem pihened ki magadat normálisan. A fáradtság miatt pokolian rossz döntéseket tudsz hozni. Közben egyre nagyobb felismerések kerülnek eléd. Most a felszínes és a kétszínű embereket kellene minél hamarabb kigyomlálnod az életedből. Van is egy illető, akire másképp nézel, mint eddig. Tedd meg az ehhez az első lépéseket.

Rák (június 22. - július 22.)

Erős nehézségeid támadhatnak a mai napon. Olyan problémák vehetnek körül, amiket nagyon nehezen veszel észre. Talán jó lenne megejteni egy őszinte beszélgetést a családoddal, vagy a barátaiddal. Olyan döntések mellé állhatsz be, amik abszolút nem fognak előrevinni. A bolygók megadják a lökést, hogy változtass az életeden, viszont ha nem élsz vele, akkor csak magadat okolhatod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Különleges, és kicsikét nehéz szituációk kerülhetnek előtérbe. A tapasztalatod elég erős segítség lehet abban, hogy átlendülj ezeken a dolgokon. Remek tanácsokat kaphatsz a közeli környezetedtől, de ezeket valahogy bele is kell építened az életedbe. Most kockázatot rejt magában, ha olyanokban bízol meg, akik nem állnak hozzád közel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nagy lelkesedéssel vághatsz bele mindenbe, ha nem engeded meg magadnak, hogy apróságokon fennakadj. Jó ötleteid, és megoldásaid lehetnek, így muszáj kihasználnod őket. Ha van kapcsolatod, akkor végre rájöhetsz, hogy nem szabad mindent szóvá tenned. Neked is van sok hibád, és ezekből párat vissza is kell szorítanod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Oda kell figyelned, mert néhány óvatlan kijelentésedet felhasználhatják ellened. Ha kedvezőtlen megvilágításban tűnsz fel, az most nagyon nem tenne jót az önbizalmadnak. Lassan az anyagi gondjaid is helyre rázódhatnak. Lehet nem ártana kicsit spórolnod, de később erre már nem lesz szükséged.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Komoly lehetőséget kínálnak a bolygók arra, hogy megismerkedj valakivel. Ha már van párod, akkor sokkal jobban elmélyülhet a kapcsolatotok a következő időben. Néhány gond miatt egy kicsit korlátozva érezheted magadat. Próbáld meg kitakarítani a fejedből a felesleges dolgokat. A kevesebb probléma jóval türelmesebbé is fog tenni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Csendes és nyugodt korszak áll előtted. Erre már nagyon régen vágytál, és meg is érdemled. Egyszerűen túl sok volt a gond körülötted. Éppen itt lesz az ideje, hogy megnyugodj. A pároddal is remekül alakul minden, viszont ha még szingli vagy, akkor a szerelem is közeledhet. Bármilyen nagy az öröm, a teendőidet azért ne hanyagold el.

Bak (december 22. - január 20.)

Ideje picivel céltudatosabban kommunikálnod. Ne engedd, hogy sarokba szorítsanak az emberek a felesleges fecsegésükkel. Ha van őszinte véleményed, akkor azt ki kell mondanod másoknak. Közben nem ártana, ha igyekeznél egy kis újdonságot vinni az életedbe. Ha más utakat keresel, akkor az vissza tudja adni az életenergiáidat, ráadásul határozottabbá is tesz.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A kapcsolataid vagy a rokonságod révén előnyös helyzetbe kerülhetsz. Nem szégyen ezt kihasználni, olykor mindenkinek szüksége lehet egy kis hátszélre. Lassan elérkezik a pont, amikor kívül-belül rendet kell tenned magadban. Ha ez jól sikerül, akkor újra tele leszel energiával, és át fog járni az életöröm. Ezt a környezeted is észre fogja venni.  

Halak (február 20. - március 20.)

Átgondoltan, valamint megfontoltan tudsz cselekedni mindenben. Ennek meg is lesz az eredménye, szóval ügyesen használd ki. Az a legjobb, ha minden lehetőséget alaposan átgondolsz, ami változást hozhat az életedben. Lehet nem éppen felhőtlen a párkapcsolatod mostanában, de meg fognak oldódni a gondok. Nem árt, ha mindketten engedtek picit az elvárásokból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás