promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin nem várt helyről kapott csapást, ez  több, mint kellemetlen
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mondhatjuk, hogy övön aluli ütést kapott Putyin és az összes orosz férfi.

Hihetetlen, de már csak pár nap, és elérkezünk az orosz-ukrán háború első évfordulójához. Valószínűleg kevesen gondolták volna tavaly, hogy ilyen sokáig fog húzódni ez a szörnyűség, ami még Magyarországra is nagyon negatív hatással van. A legtöbben a mihamarabbi békekötésben reménykednek, de mivel jelenleg nem igazán tud közös nevezőre jutni a két fél, így ennek a lehetősége sajnos elég valószínűtlen a mostani körülmények között.

Oroszországot az utóbbi közel egy évben rengeteg szankció sújtotta, számtalan világmárka vonult ki az orosz piacról, de az elnök, Vlagyimir Putyin szinte csak legyintett ezekre a dolgokra. Az oroszok kommunikációja alapján az ilyen húzások egyáltalán nem voltak hatással rájuk, de most lehet, hogy mégis van egy olyan szankció, ami mélyen fogja érinteni őket, főleg a férfiakat.

Kiderült, hogy többé nem szállítanak Oroszországba Viagrát, vagyis Putyinék számára már nem lesz elérhető a népszerű tabletta, ami állítólag segíthet a potenciazavarokkal küzdő férfiakon, hogy tudjanak teljesíteni az ágyban – ez pedig mondhatni övön aluli ütés az oroszoknak, akik összesen az 1 százalékát tették ki a vásárlóknak az ukránokkal együtt.

Persze nem kell aggódniuk az érintett orosz férfiaknak, hiszen máris készül egy olyan, elvileg a Viagráéval azonos hatóanyaggal rendelkező tabletta, ami kiváltja majd azt, szóval nem tart örökké a kellemetlenség.

Az amerikai Viatris amúgy nem meglepő módon az orosz-ukrán háború által okozott gazdasági körülményekre hivatkozva szünteti meg a Viagra szállítását Oroszországba – a legtöbb másik, hasonló döntést hozó vállalat is ezzel indokolta a lépését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás