promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: végre pozitív irányt vesz az életed? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Remény: A lap arra figyelmeztet, hogy nem elég álmodozni, konkrét lépéseket kell tenni azért, hogy megvalósuljon, amire vágysz. Elképzelhető, hogy valaki titokban rólad álmodozik, de nem mer kezdeményezni. A kártya utalhat egy régi kapcsolat felmelegítésére, ugyanakkor azt is, hogy nem jött még el az ideje annak, hogy elérd a céljaidat. Légy türelmes és kitartó! Egészségügyi kérdésnél bizakodásra ad okot a lap.

2. kártya jelentése:

Ajándék: Nem tárgyi ajándékot jelent a lap, sokkal inkább olyan pozitív történést, változást, ami boldogsággal jár. Különleges, nem hétköznapi eseményt mutat, amikor teljesülhet egy titkos vágyad. Elképzelhető, hogy szerelem szövődik valakivel, akihez már régóta vonzódsz. Rég várt teherbeesésre is utalhat a kártya. A kártya szerint a most bekövetkező változások pozitívan hatnak az anyagi helyzetedre. Akármi is vár rád, azt fogadd a sors ajándékaként.

3. kártya jelentése:

Pénz: Sikereket, előléptetést mutat a lap, ami anyagi előnyökkel is jár, ugyanakkor figyelmeztet is, hogy bánj óvatosan, felelősségteljesen az így szerzett pénzzel. Váratlan örökséget is jelezhet a kártya. Kapcsolati téren nincs miért aggódnod: a szerelmi életed biztos alapokon nyugszik, érzelmekben gazdag. Egészség terén, ha épp beteg vagy, gyorsan meggyógyulsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás