promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Károly és a brit királyi család durva tervet eszelt ki Harry herceg ellen a koronázási ünnepségen
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kínos nap lesz az amerikai herceg számára.

Sokat vesztett presztízséből a brit királyi család II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi elhunyta óta. A fia és utóda, III. Károly egyelőre meglehetősen súlytalannak tűnik, aki még a családjában sem képes rendet tartani.

Nem volt még válasza arra sem, amit Harry herceg tett a patinás famíliával. Az Amerikába szakadt vörös hajú herceg 2023 legelején előrukkolt a Spare (Tartalék) című botránykönyvével, amely nyilván nem tett jót az udvar hírnevének.

Károly ennek ellenére nagyon örülne neki, ha Harry és felesége, Meghan Markle megjelennének a május 6-ra tervezett koronázási ünnepségén. A hírek szerint a másik testvér, Vilmos herceg egyáltalán nem rajong az ötletért, ám ebbe nincs sok beleszólása.

Amennyiben a renitens pár elfogadja a meghívást, akkor aligha számíthatnak előzékeny fogadtatásra a szigetországban. Károly abban bízik, hogy az ünnepi alkalom elhozhatja a békét a családba, ugyanakkor az udvarban lényegében mindenki rossz néven vette, hogy Harry ilyen gátlástalanul kitárgyalta könyvében a bizalmas dolgaikat.

„A koronázás egyik legnagyobb eseménye kétségkívül Harry herceg és Megan Markle felbukkanása lesz. Azonban az önéletrajz megjelenése óta már semmi sem a régi a családban. A királyi família nem kívánja további diszkrét témákkal szórakoztatni a párt, ezért az egyetlen dolog, amiről beszélgetni fognak velük, az az időjárás lesz”

– árulta el máris egy belső forrás. Jó hír viszont, hogy az udvarban teljesen biztosak benne, hogy Harry és Meghan megjelennek majd a koronázáson, így tényleg elindulhat egy enyhülési folyamat a megromlott viszonyban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás