promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 12: a Rák felé különleges energiákat sugároznak a bolygók, a Szűz pedig rájöhet, jó irányba halad-e az élete
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán egy igazán jó szériát tud kihasználni, de a Vízöntő is nagy változások előtt áll. Ma azért sok csillagjegy fellélegezhet, és elkezdhet a jövő heti teendőkkel foglalkozni fejben. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Többségében minden problémát okosan meg tudsz oldani, de azonban ez képességed nem működik a legjobban az utóbbi időben. Ne félj, nincsen semmi baj, lehet csak meg vagy fáradva egy picit. Pihend ki magad, és itt lenne az idő, hogy a munka után feltöltődj. Most engedhetnél a csábításnak, legyen az bármi. A mai nap arra is alkalmas, hogy ki tudd tisztítani a fejedet.

Bika (április 21. - május 20.)

Mostanában nem működnek éppen megfelelően a dolgok körülötted, és ezt te is észrevetted. Lehet nem vagy elég merész ahhoz, hogy változtass. Ne feledd, olykor muszáj kockázatot vállalnod a győzelemhez. Nem kell félned semmitől, később még a környezeted is el fogja ismerni, hogy jó döntést hoztál. Most a közeljövőben sajnos nem lazíthatsz, így a hét utolsó napján igyekezz mindenféleképpen feltöltődni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A tüzes akaraterőd hála égnek minden problémát le tud győzni, ami esetleg eléd gördül. A legendás optimizmussal ötvözve ez egy hatékony eszköz. Nemsokára megkaphatod a jutalmadat a kemény munkádért az élet minden területén. Igyekezz a hétvégén sok időt tölteni a családoddal és a barátaiddal – lehet az elmúlt időszakban elhanyagoltad őket.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai nap még kicsit elbátortalaníthat, de ne félj, minden rendben fog menni. Szép lassan az érzelmeid felett is vissza tudod nyerni az irányítást. Bárkivel is voltál haragban, lehet épp itt az ideje kibékülni vele. Direkt pozitív energiát sugároznak feléd a bolygók, amiket mindenképpen ki kell használnod. Ez egy remek hétvége lehet, ha engedsz neki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók mindenben segíteni fognak. Ha minden nap olyan lenne, mint a mai, akkor valóban a mennyországban éreznéd magad. Megtalálhatod a választ azokra a problémákra is, amelyek már néhány hete zavarnak. Tarts nyitva a szemed és a füled minden beszélgetés során, mert a kirakós utolsó darabja lehet pont itt fog előkerülni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez a nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy felfedezd önmagad. Nézd meg, hogy merre tart az életed, és hogy ez-e a helyes irány szerinted. Mivel minimálisra tudod csökkenteni a stresszt magad körül, így tisztábban is tudsz látni dolgokat. Mindenképpen kényeztesd magad, mert megérdemled. Vedd elő a kedvenc hobbid, aminek már régóta nem hódoltál.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Lehet túl igényes vagy? Ma előkerülhet a kényesebb oldalad, aminek a környezeted nem igazán fog örülni. Igyekezz elengedni magadat, és ne keresd mindenben a hibát. Olykor neked is hátra kellene dőlni, és igazán lazítani. Nem csak a saját határaidat kell ismerned, hanem a közeli környezetét is, hogy elkerüld a kisebb súrlódásokat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai nap igazán álmodozós hangulatban lehetsz. Nincs ezzel semmi baj, mert ezek a napok vihetnek közelebb a céljaidhoz. El kell fogadnod, hogy minden elérhető, amit kitűztél magad elé. A bolygók és a környezeted is meg fogják adni ehhez a kellő magabiztosságot. A mostani hétvége után tényleg egy új ember léphet a reflektorfénybe, ha magadra találsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha van valami különleges ember az életedben, akkor a mostani hétvégén kifejezheted neki, hogy mennyire fontos a számodra. Ne félj kimutatni az érzéseidet. Sok dolog előkerülhet, ami egy afféle tisztulást okozhat az elmédben. Mintha tiszta lappal indulnál, és ez egy nagyon jó érzés tud lenni. A mai napon sok mindenben felnyílhat a szemed.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem vagy jó hangulatban, és valahogy le kellene vezetned az idegességedet. Találj erre megoldást, különben olyan embert bánthatsz meg a környezetedben, aki nem érdemelné ezt meg. Nem szabad kivetítened a negatív dolgokat olyan emberekre, akik nem tehetnek semmiről. Lehet segítséget kell majd kérned, ha van valami feladatod otthon. Ez nem szégyen, és te is gyorsabban fogsz végezni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Egy olyan élethelyzet közeledik, ami miatt te is megváltozhatsz. Hogy pozitív, vagy negatív irányba, az csak rajtad múlik. Ne feledd, hogy a közeli barátaid és a családod mindig melletted állnak, bármit is kell feldolgoznod. Használd ki ezt a napot a feltöltődéssel. Lehet elhanyagoltad a hobbijaidat, pedig ezek igazán ki tudnák kapcsolni az agyadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet megint egy fenékkel akarsz több lovat megülni, pedig ezzel mindig csak felfordulást okozol magad körül. Próbálj meg csak egyetlen dologra koncentrálni száz százalékosan, ha a többi dolog megvár. A közeljövőben ne mondj nemet a kimozdulásra, ha invitálnak valahova. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik nagy segítségedre lesznek a jövőben.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás