promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin olyan dolgot mondott, amit a Kreml sem bírt szó nélkül hagyni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Putyin ígéretet tett egy fontos dologgal kapcsolatban, a Kreml is megszólalt.

Valószínűleg senki se hitte se Magyarországon, se a világ többi részén, hogy idáig eljutunk, de sajnos hamarosan elérkezünk az orosz-ukrán háború első évfordulójához, amivel kapcsolatban elég vészjósló híreket lehet olvasni manapság. Oroszország állítólag komoly mozgósítással és óriási csapással, Ukrajna pedig különleges fegyverekkel készül az eseményre – de egyelőre nem lehet tudni a két fél pontos terveit.

Sokan jelenleg is azon morfondíroznak, vajon hogyan ér véget majd a háború. A legtöbben abban reménykednek, hogy hamarosan békét kötnek az oroszok és az ukránok, de erre sajnos nem sok az esély jelen állás szerint. Van, aki úgy gondolja, hogy merénylet fog véget vetni a „különleges hadműveletnek”, de a volt izraeli miniszterelnök, Naftáli Benet szerint Putyin meglepő módon megígérte neki telefonon, hogy nem fogja megöletni az ukrán elnököt, Zelenszkijt – most a Kreml is megszólalt ezzel kapcsolatban.

Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője elárulta, hogy érthető módon nem akarják nyilvánosságra hozni Vlagyimir Putyin és Naftáli Benet tavaly márciusban megejtett telefonbeszélgetésének részleteit, így se megerősíteni, se cáfolni nem tudják, hogy az orosz elnök megígérte volna a volt izraeli miniszterelnöknek, hogy nem lesz merénylet Zelenszkij ellen.

Sokan persze nem is számítottak más fajta kommunikációra a Kreml részéről, hiszen valószínűleg azért nem akarták beismerni a dolgot (ha valóban megtörtént), mert az bizonyos szempontból gyengeségnek tűnhet, és most az a legfontosabb, hogy minél erősebbnek hasson a külvilág számára Oroszország, Putyin, az orosz vezetés és persze a hadsereg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás