promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali korlátozás a vajra: rendkívüli ársapkát vezet be az Aldi
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Drasztikusan csökken a vaj ára.

Továbbra is április végéig vannak érvényben az árstoppos Magyarországon, de a szakértők szerint ez csak több kárt okoz, mint amennyi jó akar vele tenni a kormány. Arra már több szakember is rámutatott, hogy ha kivezetnék az árstopot, akkor a trappista sajt kilóára például 1000 forinttal is csökkenhetne. Azonban úgy tűnik, a következő hónapokban velünk maradnak a befagyasztott árak, és az Aldinak köszönhetően most a vajhoz is olcsóbban juthatunk hozzá.

Az ALDI Magyarország az elmúlt időszakban alacsonyabb beszerzési árakat ért el, ezért 2023. február 6-a, hétfőtől jelentősen, 20 százalékkal csökkentette az üzletláncuk két legnépszerűbb, nemzetközi beszerzésű, 82 százalékos Desira és Milfina saját márkás vaj árát. Az üzletlánc emellett csökkentette a magyar beszerzésű, 60 százalékos zsírtartalmú, 100 grammos saját márkás Kokárdás vaj árát.

Ez a három népszerű saját márkás ALDI-termék adja az áruházlánc teljes vajforgalmának több mint felét, így a vásárlók ezeket már a mai naptól valamennyi ALDI-üzletben jelentősen olcsóbban tudják beszerezni. Szóval ez nem csak egy mezei akció, hanem egy tartós árcsökkenés, aminek biztos nagyon sok vásárló fog örülni.

„Az ALDI elkötelezett a magyar fogyasztók minőségi termékekkel történő kiszolgálása és az alacsony árak iránt, amelyek segítséget nyújtanak a magyar családok számára a hétköznapok során. Leginkább azzal segítjük vásárlóink spórolási törekvéseit, ha – a korábbi ígéretünknek megfelelően – ahol és amint lehet, csökkentjük az árainkat. A legnépszerűbb saját márkás vajaink árát a mai naptól 20%-kal csökkentjük, ami nem egyszeri akció, hanem tartós árcsökkentés és az alacsonyabb beszerzési árelőnyünket azonnal továbbadjuk vásárlóinknak. Keressük a lehetőséget, hogy még több magyar és nemzetközi vajtermék esetében lejjebb vigyük az árakat. Bízom abban, hogy a vajárak csökkenése csupán a kezdet, és a tejtermékek, illetve általában az élelmiszerek esetében további árcsökkentéssel tudjuk támogatni a fogyasztókat”

- idézi az üzletlánc közleménye Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatóját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás