promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vele jár most Putyin exfelesége, aki nagyon bujkál a nyilvánosság elől
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amíg Putyin háborúzik, addig az exfelesége Spanyolországban igyekszik elfeledni a világ gondjait.

Gyakorlatilag a fél világ arra figyel, hogyan végződik majd Oroszország és Ukrajna háborúja. Abba már szakértők se mernek állást foglalni, hogy meddig tarthatnak a harcok, de abban a többség egyetért, hogy még messze vagyunk a végétől. Putyin és Zelenszkij kivárásra játszik, és hát mindketten azt hiszik, hogy az idő nekik kedvez.

A friss hírek szerint az ukrán csapatok egyre szorultabb helyzetbe kerülnek a donbaszi Bahmut városában. Itt most minden egyes házért külön harc folyik a Wagner zsoldoscsoport alapítója szerint. Közben persze Oroszország nem áll le a rakétatámadásokkal sem, vasárnap reggel például rakéta csapódott egy lakóházba Harkivban. Itt csak sebesültekről van hír, halálesetről hála égnek nincs.

Állítólag Vlagyimir Putyin be van arra rendezkedve, hogy évekig elhúzódjon a háború, és a nyugati országokkal való konfliktus. Persze nagy kérdés, hogy az orosz nép meddig lesz türelmes.

Putyin neve egyre többször tűnik fel a bulvármédiában is, mivel rengeteg pletyka kering Oroszország elnökéről. Sokan tették fel azt a kérdést is, hogy merre lehet most az exfelesége, amit a Politico című lap ki is derített.

Putyin egykori szerelmét, Ljudmila Ocseretnaja néven ismeri most a világ, akit több mint 30 évig Ljudmila Putyinaként tartottak számon. A válás után ugyebár semmiképpen sem akarta megtartani a férje nevét. Később egy nála húsz évvel fiatalabb sportolóhoz, a triatlonista Artur Ocseretnijhez ment feleségül – számolt be róla a Világgazdaság.

Amíg Putyin háborúzik, addig az exe Spanyolországban bújt el a nyilvánosság elől. Több ingatlan is van új, húsz évvel fiatalabb férje nevén. A titkolózás érthető a részéről, mert ha Oroszország elnökének egykori felesége szankciókat kap a nyakába, akkor akár el is veszítheti a vagyonát, amit a válással szerzett meg.

Az orosz elnök 1983-ban vette feleségül gyermekei anyját. Ljudmila 1985-ben Marija Putyinának, majd egy évvel később Jekatyerina Putyinának adott életet. Putyin világ életében furcsa volt, mivel állítólag a lánykérést is úgy tálalta, mintha szakítani akarna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás