promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: kiderül a titkos viszony? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Veszteség: Fájdalmas lehet számodra a mai nap, és váratlanul is érhet a bekövetkező esemény. Lehet, hogy búcsút kell ints valakinek, akit eddig a barátodnak tartottál, esetleg anyagilag nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy vártad. Jelenthet a lap egy rögeszmét is, amitől ideje lenne megszabadulni, esetleg szakítást. Bármelyik eset valósul meg, fontos tudni, hogy hosszú távon a te érdekedet szolgálja ez a fajta veszteség.

2. kártya jelentése:

Szerelem: Most igazán szerelmes vagy, és úgy tűnik, irántad is ugyanígy éreznek – még akkor is, ha eddig nem vallotta be a kiszemelted. Vállalnotok kell a kapcsolatot, akkor is, ha a környezeted próbál lebeszélni róla, vagy ha látszólag túl sok áldozattal járna az új szerelem. Lehet, hogy egy titkos viszony vált annyira komollyá, hogy ki kell lépned a már nem működő kapcsolatodból. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy ne kényelmesedjetek el, és tegyetek minden nap azért, hogy megmaradjon a mostani szenvedély. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, olyan munkát találtál, ahol megbecsülnek. Pénzügyekben erőteljes, pozitív változásokra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Örvendezés: Boldog napok következnek. Végre valóra válik, amit szeretnél, megtörténik, amire annyira vágytál. Figyelj az apróságokra is, mint a napsütés vagy egy kedves gesztus, mert sokat hozzátehetnek ahhoz, hogyan érzed magad a nap folyamán. Ne hajtsd túl magad: hagyj időt a szórakozásra, a pihenésre is, akármilyen sűrű is az időbeosztásod. Párkapcsolati kérdésnél új ismeretségre utal a lap, meglévő kapcsolatnál pedig harmóniát, kiegyensúlyozott együttélést mutat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás