promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az okoskütyüd simán le tud buktatni, ha megcsalod a párodat
Borítókép:  Science Photo Library via AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem könnyű félrelépni sem, ha a technika ennyire velünk van - ebben az esetben egy okosóra.

Nadia Essex roppant érdekes sztoriról számolt be a TikTokján, aminek az egyik főszereplője a brit televíziós személyiség exe, na meg egy okosóra. Utóbbi buktatta le a férfit, hogy megcsalja a párját.

Essex elmesélte, hogy egyik este a párja bulizni volt a barátaival. Ő nagyon aranyos akart lenni, így felkelt, hogy készíthessen a szerelmének reggelit. Ekkor kapott egy értesítést az okosórájára, hogy az exe ügyes volt, mert hajnali kettőkor 500 kalóriát tudott elégetni. Nadia rögtön tudta, hogy a párja bizony megcsalta.

Az értesítést azért kapta meg, mert az aktivitásmérőjük össze volt hangolva. Biztosan azért, hogy egyikük se sunnyogja el az edzést.

A kommentelők persze rögtön Columbo-módba kapcsoltak, és felhozták, hogy a férfi lehet csak táncolt, de még sok más is benne lehetett a pakliban. Mondjuk olyan pont nem, hogy éppen elkezdett gyúrni, mert olyan kedve volt, vagy annyira bepiált, hogy részegen menekült az egyik Trónok harca sárkány elől.

Nadia egy brit valóságshow-szériában randevús tanácsadóként szerepelt, szóval nem ostoba az ilyen dolgokhoz. Valószínűleg kérdőre vonta a barátját, és a videóban utalt is rá, hogy kiderült, aminek ki kellett derülnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás