promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 31: a Kos felé egy váratlan pénzügyi csapás közeledik, míg a Skorpióra rossz hatással lesz a mostani bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek a lustasága miatt kerülhet bajba, a Nyilas pedig egy rossz döntés miatt. Még persze semmi sincs veszve, ezért is kell felkészülni minden fordulatra. Lássuk, hogy a mai napi horoszkóp miben tud segíteni!

Kos (március 21. - április 20.)

Alaposan át kell gondolnod, hogy miről feledkeztél meg mostanában, mert a gondok most fel fognak tornyosulni kicsit. Ha idegességedben féktelen rohanásba kezdesz, akkor előfordulhat, hogy el fogsz csúszni egy banánhéjon. Ráadásul még egy váratlan pénzügyi csapást is jeleznek a bolygók, szóval készülj fel a többletkiadásra. Ez mindig rosszkor szokott jönni, akárcsak most.

Bika (április 21. - május 20.)

Ma különösen hajlamos vagy arra, hogy hirtelen felindulásból cselekedj. Ha csak egyedül vagy, akkor nincs ezzel baj, de társaságban már elég sokaknak árthatsz vele. Hallgass most a csillagokra, és akkor nem kell megbánnod amit teszel. Elég sokáig benne maradhat másokban a tüske, ha elszabadulsz, és neked is kellemetlen lesz, amíg el nem felejtik.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad hagynod, hogy a lustaság maga alá gyűrjön. Ha elkezded hanyagolni a teendőidet, azzal roppant nehéz helyzetben hozhatod magadat. Igyekezz kihasználni, ha valamilyen váratlan lehetőség eléd kerül, mert ki tudja, hogy mikor lesz újra ilyen. Ne ijesszen el, ha nagyobb a teher rajtad, mert ha túllendülsz mindenen, akkor olyan nyugodt estéd lesz, amilyen már régen volt.

Rák (június 22. - július 22.)

Váratlan események kereszttüzébe kerülhetsz a mai napon, amik kihozhatnak a sodrodból, ha nem vigyázol. Készítsd fel magadat arra, hogy minden esetben meg kell őrizned a hidegvéredet. Sok múlik ma azon, hogy bizonyítsd, mennyi jót mutatsz meg magadból. Ha elveszted a fejedet, akkor még a barátaid is ellened fordulhatnak.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Most egy kicsit összekuszálódhatnak a fejed fölött a dolgok. Lehet lesz egy probléma, amire abszolút nem fogod megtalálni a megoldást, pedig elég fontos lenne. Ha muszáj, akkor kénytelen leszel segítséget kérni, akár olyan embertől is, akitől nem szívesen tennéd. Muszáj megnyugodnod, és egy kis időt adnod magadnak.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most sok minden hatással van rád, és a bolygóállás is. Eléggé nehezen tudod kezelni az érzelmeidet, ami konfliktusokhoz vezethet, nem csak a párkapcsolatodban. Ha valamivel nem értesz egyet, azt vállald fel a környezeted előtt, de ne kikelve magadból, viszont az se jó, ha magadban duzzogsz. Nehéz lesz ma megtalálnod a középutat, de cseppet sem lehetetlen.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jól tudsz kommunikálni, és rengeteg új információt szerezhetsz ezen a napon. Mindenképpen élned kell velük, mert remek lehetőségek körvonalazódhatnak előtted. Arra viszont vigyázz, hogy ne élj vissza senkinek sem a bizalmával. Ha csak úgy tudsz előre jutni, hogy valakit hátráltatsz, azzal nagyon rosszat teszel. Hallgass a lelkiismeretedre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mostani bolygóállás hangulatingadozásokat okozhat neked. Olyan dolgok miatt is kikelhetsz magadból, amik miatt alapból nem szoktál, vagy nem is érdekelne. Az a legjobb, ha kicsit elvonulsz a világ elől. Jót tehet minden, ami teljesen ki tudja kapcsolni az agyadat. Az se rossz megoldás, ha beletemeted magad a munkába.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás megkavarhat. A csillagok nagy feszültséget jeleznek a mai napra. Komoly döntés előtt fogsz hamarosan állni, ami a karrieredre, a magánéletedre, vagy mindkettőre nagy hatással lehet. Itt most ha rossz döntést hozol, akkor az jó időre felforgathatja az életedet. Ez ne feszültséget keltsen benned, hanem ösztönözzön arra, hogy higgadtan gondolkodj.

Bak (december 22. - január 20.)

Pozitívan állsz a dolgokhoz, ami jó. Sok örömet okozhatnak a csillagok, ha engedsz nekik. Ez az erő át tud segíteni téged a mindennapok gondjain. Eljöhet végre az a pont, amikor tudod élvezni az életet. Mindenképpen használd ki, mert nem mindig szokott ilyen hangulatod lenni. Most tehetnél valami olyat is, ami nem megszokott.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Eléggé pesszimista hangulatba kergethet a környezeted, de próbálj ne foglalkozni senkivel, csakis magaddal. Ha a párod van rossz hangulatban, őt is csak addig próbáld felvidítani, amíg engedi magát. Van, amikor meg kell hagyni a teret az embereknek, különben lerántanak magukkal. Kreatív ötletek pattanhatnak ki a fejedből, ne hagyd veszni őket.

Halak (február 20. - március 20.)

A kellemes napodat egy valaki ronthatja el, és az te magad vagy. A forrófejűségeddel igen csak megfagyaszthatod a levegőt magad körül, szóval csak óvatosan. Nem kell minden provokációra ugranod, főleg, ha nem is a te dolgod. Jobb a békesség, te meg csak foglalkozz szépen a saját kis világoddal. Este nem ártana kiszakadnod a nyűgös hétköznapokból.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás