promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
100 év boldogan? A titok a férfiakhoz köthető
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az idős hölgy most is boldog, és fontos dolgot árult el a férfiakkal kapcsolatban.

Szokták mondani, hogy minél idősebb az ember, annál több tapasztalattal és bölcsességgel rendelkezik. Ez általában valóban így van, a fiatalabbak mindig is felnéztek az idősebbekre, és sokszor tanácsot is kérnek tőlük, ha olyan szituációba keverednek, amilyenbe még soha – és általában kapnak is pár jó tippet, kedves szót a nagyitól, nagypapától, akik többnyire örömmel osztják meg az értékes gondolataikat.

Amikor egy ember 100 éves lesz, akkor egy igazán komoly mérföldkőhöz érkezik, hiszen egy évszázadot megélt, ennyi idő alatt pedig képes teljesen megváltozni a világ. Nem egyszerű lépést tartani ezekkel a változásokkal, éppen ezért jó, ha valaki komoly értékrenddel rendelkezik, amihez tudja mérni a dolgokat – ilyen például az, hogy az ember mindig ügyeljen a saját boldogságára.

Olive Westerman nemrég lett 100 éves, és még üdvözlő kártyát is kapott III. Károly királytól. A brit nővel interjút is készítettek a jeles esemény alkalmával, és természetesen megkérdezték tőle, hogy mi a hosszú, boldog élet titka.

A néni azt válaszolta, hogy kerüljük a furcsa, idegen férfiakat, illetve legyünk elégedettek az életünkkel, és hozzuk ki belőle a maximumot – persze az sem árt, ha vannak körülöttünk gyerekek, mert az megfiatalítja a lelkünket.

Olive Westerman évekig utazgatott szerte a világban az azóta már elhunyt férjével, aki író volt. Még Pekingben is laktak 3 évig. A nő ápolóként dolgozott, gyerekekkel is foglalkozott, de a férjével sosem született saját gyerekük. Olive Westerman jelenleg egy idősek otthonában él, ahol úgy tűnik, hogy jól érzi magát és törődnek vele, hiszen kapott a szülinapjára finom csokoládét és parfümöt – ráadásul olyan parfümöt, amit mindig a férje vett neki, amíg élt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás