promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 102 éves szupernagyi szerint a Jäger és a tequila a hosszú élet titka, ráadásul ez még nem minden
Borítókép:  Worcester news
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lilly Bullen már elmúlt száz, de még mindig szívesen lecsap egy felest.

Sokan félnek az öregedéstől, és hát nem csak azért, mert a testük már nem lesz a régi, hanem amiatt is, mert nem tudják úgy élvezni az életet, mint fénykorukban. Hát, ez a 102 éves szupernagyiról abszolút nem mondható el.

A sajtó nagyon felkapta Lilly Bullen történetét, aki idén márciusban lett 102 éves. Az idős hölgy nem volt szívbajos, és a buliján rögtön legurított egy tequilát.

A Worcester news beszámolója szerint Lilly nem csak a tequiláért rajong, de szívesen iszik Jägermeistert is, amit ráadásul feldob egy kis energiaitallal.

A 102 éves hölgy hozzátette, hogy egyszerűen csak élvezni kell az életet. Az biztosan sokat hozzátehetett ehhez a korhoz, hogy a szupernagyi nem igazán szokott stresszelni semmin.

Lillyre azt se lehet mondani, hogy csak egészséges ételeket fogyaszt, mert imádja krémes sütiket, a kolbásszal töltött tésztákat, na meg a pizzáért is rajong.

Lilly Bullennek három gyereke, öt unokája és négy dédunokája van. Bár már idősek otthonában él, de a család mindig ott lebzsel körülötte, mert a szupernagyi mellett egyszerűen nem lehet unatkozni.

Sokan tanulhatnak a felfogásából, mert a 102 hölgy úgy gondolja, egyszerre mindig csak egy napot kell megélni, mivel ki tudja, mit hoz a holnap.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás