promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A 102 éves szupernagyi szerint a Jäger és a tequila a hosszú élet titka, ráadásul ez még nem minden

A 102 éves szupernagyi szerint a Jäger és a tequila a hosszú élet titka, ráadásul ez még nem minden

Élet

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lilly Bullen már elmúlt száz, de még mindig szívesen lecsap egy felest.

Sokan félnek az öregedéstől, és hát nem csak azért, mert a testük már nem lesz a régi, hanem amiatt is, mert nem tudják úgy élvezni az életet, mint fénykorukban. Hát, ez a 102 éves szupernagyiról abszolút nem mondható el.

A sajtó nagyon felkapta Lilly Bullen történetét, aki idén márciusban lett 102 éves. Az idős hölgy nem volt szívbajos, és a buliján rögtön legurított egy tequilát.

A Worcester news beszámolója szerint Lilly nem csak a tequiláért rajong, de szívesen iszik Jägermeistert is, amit ráadásul feldob egy kis energiaitallal.

A 102 éves hölgy hozzátette, hogy egyszerűen csak élvezni kell az életet. Az biztosan sokat hozzátehetett ehhez a korhoz, hogy a szupernagyi nem igazán szokott stresszelni semmin.

Lillyre azt se lehet mondani, hogy csak egészséges ételeket fogyaszt, mert imádja krémes sütiket, a kolbásszal töltött tésztákat, na meg a pizzáért is rajong.

Lilly Bullennek három gyereke, öt unokája és négy dédunokája van. Bár már idősek otthonában él, de a család mindig ott lebzsel körülötte, mert a szupernagyi mellett egyszerűen nem lehet unatkozni.

Sokan tanulhatnak a felfogásából, mert a 102 hölgy úgy gondolja, egyszerre mindig csak egy napot kell megélni, mivel ki tudja, mit hoz a holnap.

Borítókép:  Worcester news

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás