promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen formában van a 100 éves dédnagymama, aki elárulta a hosszú élet titkát
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Öt férje volt már, de még mindig keresi a szerelmet a 100 éves Geraldine.

Geraldine Karlan fia a 100. születésnapi buliján lefényképezte őt, amint elbűvölően néz ki ezüst ruhájában, majd megkérdezte, hogy feltehetné-e a képet a Twitter-fiókjára.

„Persze. Lehet, hogy így találkozok egy másik férjjel”

- válaszolta a nő.

Karlan valójában már nem akar férjhez menni, az már ötször megvolt, de szeretne egy társat.

„Amíg jól vagyok, utazni akarok, tenni dolgokat, és még mindig táncolni akarok”

– mondta a TODAY-nek, majd így folytatta:

„Nagyon élvezem ezt a kort. A gyerekeim nagyon csodálatossá tették számomra, én vagyok a világ egyik legszerencsésebb hölgye.”

Fia, Lawrence Krauss elmondta, hogy úgy gondolta, hogy a Twitter-bejegyzése másokat is inspirálhat, és nem tudta megállni, hogy ne tegye hozzá a viccét a férjkeresésről. Az édesanyja nagyon jól néz ki a korához képest, vicces, kedves és nagyon boldog, sokan példát vehetnének róla, ahogy az életet élvezi.

Karlan tavaly még autót vezetett, és a múlt hónapig saját lakásában élt Torontóban, Kanadában. Nemrég költözött a Prince Edward-szigetre, hogy fiával lakjon. 1921-ben született Bécsben, Ausztriában, és csecsemőként Kanadába vándorolt az ​​édesanyjával. Kaliforniában, New Yorkban és Floridában is élt.

Mint sok százéves, úgy tűnik, ő is megnyerte az egészségügyi lottót, ugyanis Karlannak nem kellett megküzdenie olyan súlyos betegségekkel, mint a rák vagy a szívbetegség. Azon kívül, hogy a 100. születésnapi bulija után este elesett – nem tört el egyetlen csontja sem, de kórházban lábadozik –, nincsenek egészségügyi problémái.

Arra a kérdésre, hogy milyen szokások segítettek neki hosszú életet élni, a dédnagymama eltöprengett:

„Talán azért, mert soha életemben nem ittam. Egyáltalán nem ittam bort, pezsgőt vagy likőrt. Nem láttam okot arra, hogy megigyam.”

Nagyon kicsi korában dohányzott egy ideig, de hamar abbahagyta. Korábban ügyes üzletasszony volt, ajándékboltot, mosodát és gyorséttermet vezetett Torontóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás